O2e

Hvordan å markedsføre nettstedet ditt

Website promotion er en av de viktigste aspektene ved å lage en vellykket Internett-sider. Når du har den vakre design, godt skrevet innhold, og siden alle klar til å gå, må du komme opp med måter å sørge for at folk finner nettstedet ditt. Finne måter å vise frem på nettstedet er hva website promotion handler om. Videre bør målet være å overbevise folk om at det er mange grunner til å besøke, og å fortsette å besøke etter at de har funnet ditt nettsted.

Den gode nyheten er at det er flere ting du kan gjøre for å fremme ditt nettsted som koster minimalt med penger. Hvor mye du bruker kommer til å være opp til deg, og kan avhenge av din ultimate målet for nettstedet. Men hvis du er på et begrenset budsjett, kan mange av disse ideene implementeres enkelt uten et problem.

 1. Starte med det grunnleggende. En av de enkleste måtene å markedsføre nettstedet ditt kommer til å være gjennom søkemotorene. Søkemotor optimalisering vil gi deg den beste muligheten for å komme til toppen av søkemotorene.

  Hvordan å markedsføre nettstedet ditt. Starte med det grunnleggende.
  Hvordan å markedsføre nettstedet ditt. Starte med det grunnleggende.

  Ved å bruke meta-tags, H1 og H2 header koder, og ved hjelp av søkeord for å forbedre innhold, vil du kunne få en mye høyere rangering i søkemotorene. Du kan finne ut hvordan du bruker header koder ved å gjøre et søk for HTML header koder på Yahoo. Du vil være i stand til å finne nettsteder som HTML koder: hvordan du bruker overskrifter for struktur .

  Du kan finne ut hvordan du gjør din metakoder perfekt ved googling eller bruke Yahoo for å søke etter gratis Meta tag generatorer. Hvis du foretrekker å gjøre dine egne metakoder sjekke ut Hvordan bruke HTML meta tags . Ikke bare gjør forfatteren forklare litt mer om hvordan du kan bruke Meta tags, gir han også eksempler på hva du kan putte i dem.

  Andre ting som bruk av en golfbane vil også bidra til å legge til plasseringen din. Jo flere linker du har som kommer inn til nettstedet ditt, jo høyere PageRank, som kan bidra til søkemotoren plassering.

 2. Pressemeldinger. Det er mange nettsteder der du kan legge inn pressemeldinger gratis, eller til en lav kostnad for deg. Alt du trenger å gjøre er å skrive opp en utmerket pressemelding om nettstedet ditt og legge det ut på disse andre nettstedene. Folk vil være i stand til å lese din utgivelse. Snart vil de være flocking til nettstedet ditt! Du kan også skrive opp pressemeldinger for frakoblet bruk.

  Hvis nettstedet tilbyr noe andre nettsteder ikke gjør det, kan du sende pressemeldinger til medier som lokalaviser og TV-stasjoner. Du vet aldri, ditt nettsted kan bli profilert i en kolonne eller på et segment av seks nyheter!

 3. Self-reklame. En av de smarteste tingene du kan gjøre for å markedsføre nettstedet ditt er å legge den til all informasjonen om din virksomhet. Du bør føre din webadresse på visittkort, på forum og e-signaturer, og hvis du har en oppføring for virksomheten i telefonboken, må du føre opp det der, også.

  Bruk reklame partnere til din fordel. Bruk reklame partnere til din fordel.
  Bruk reklame partnere til din fordel. Bruk reklame partnere til din fordel.

  Deler ut visittkort betyr at noen har øyeblikkelig tilgang til å vite hvordan du får til ditt nettsted. Når folk flest får et visittkort, de kan brette den bort. Men når de ser på det igjen, kan du satse de skal besøke nettstedet ditt for å lære mer om deg!

 4. Bruk reklame partnere til din fordel

 5. Bruk reklame partnere til din fordel. Ved å finne noen nettsteder som er på et lignende tema, men ikke identisk med nettstedet ditt, kan du arbeide sammen for å fremme en annen virksomhet uten kostnader. Å ha reklame partnere kan være så enkelt som handel bannere med noen. Men betyr dette at alle som besøker partneren din nettside vil ha en sjanse til å se deg også. Dette er akkurat hva du vil. Det er ikke bare god reklame, men det frigjør penger for dyrere kjøpene du trenger å gjøre.
 6. Gi bort gratis ting

 7. Gi bort gratis ting. Folk elsker gratis ting. Tilbyr nyhetsbrev, e-bok samplere eller artikkel automatisk reagerer som skal sendes via e-post. Du kunne tilby flere gratis ting som
  • Nedlastinger (desktop bakgrunner, nettside bakgrunner, etc.)
  • Forums
  • En blogg
  • Artikler til bruk på den besøkendes hjemmeside

  Dette vil overbevise folk til å besøke nettstedet ditt ofte

  Dette vil overbevise folk til å besøke nettstedet ditt ofte. De kan komme til å se hva freebies nettstedet har tilgjengelig. Hvis nettstedet fanger deres øyne, kan du være sikker på at de vil holde seg til å sjekke ut nøyaktig hva nettstedet handler om og hva den har å tilby dem.

 8. Gjøre nettstedet interaktive. Folk elsker forumsidene. De liker å besøke nettsteder med aktive fora og ting å gjøre. Ditt mål skal være å holde besøkende der lenge nok til å oppdage alt du har å tilby. En god krok er et fellesskap følelse fordi de ønsker å bli involvert i alt som skjer.

  Hvis du har midler, er en flott måte å få besøkende en konkurranse. Temaet og pris for alle typer konkurranse vil avhenge av hva du ønsket å tilby og hva slags nettsted du kjører.