O2e

Hvordan å morph kitt verktøy i poser ansikt rom

Poser 7 fra Adobe Software tilbyr verktøy som gjør animasjon mer realistisk, men lettere å oppnå. Morph Putty Tool i Poser Face rommet er en av de mest grunnleggende funksjonene i programvaren. Den lar deg utvide, kontur, hodebunn, etc. bare ved å klikke, holde deretter dra musen. Bruke Morph verktøy, kan du justere størrelsen, grad av dybde og intensitet av endringene. Det gir en helt ny dimensjon for ansikts animasjon. Imidlertid kan disse oppgavene være lettere å gjøre enn manuelt gjør det, men det krever fortsatt en viss grad av dyktighet å oppnå. Her er de grunnleggende trinnene du må gjennomgå før du kitt.

1. Åpne din Poser Face rommet. Å åpne ansiktet rommet, klikker du på grått hode-ikonet på høyre side av skjermen. Denne vil vises i skjermen din en nærmere oversikt over ansiktet. Dette vil tillate deg å gjøre justeringer som er mer detaljert senere i prosessen.

Hvordan å morph kitt verktøy i poser ansikt rom. Hvis du vil endre størrelsen på skjermen punktet.
Hvordan å morph kitt verktøy i poser ansikt rom. Hvis du vil endre størrelsen på skjermen punktet.

2. Åpne Morph Tools for å åpne morph verktøy, synes det blant de runde ikoner på toppen av skjermen. Det er det andre ikonet fra venstre side. Klikk på ikonet og se Morph Verktøykasse komme ut.

3. Begynne å forberede displayet punktet (uthevet poeng med markøren). Som du kan se, er Morph verktøykasse delt inn i 5 undergrupper. Hopp den øverste undergruppe først. På den andre undergruppen, justere skjermen punkt grad av dybde. De riktige fleste ikonene på skjermen din produserer mindre drastiske effekter enn til ikonene til venstre.

Hvis du vil endre størrelsen på skjermen punktet

Hvis du vil endre størrelsen på skjermen punktet, justere radius i henhold til dine preferanser ved hjelp av glidende bar. Skyve bar til høyre av skjermen vil redusere størrelsen på radius mens den motsatte skjer når linjen skyves til venstre. Å justere intensiteten av de endringene som er produserer, skyver bar indikert "Magnitude" fra venstre til høyre på skjermen.

4. Begynn å morphing bildet. Den øverste undergruppe av Morph Tool lar deg "Pull" og "Push" deler av bildet, noe som fører til skjevheter i ansiktet. Når du går på å endre ansiktet, vil du gå gjennom den prosessen som er nevnt ovenfor flere ganger. For å unngå store feil skjer, flytt ansiktet med en jevn, men kort handling.

5. Omstille displayet punktet. Hvis du er fortsatt en nybegynner, ville det være klokt av deg å gjøre små justeringer av bildet. Etter å ha gjort det, vurdere om skjermen punktet må justeres. For å oppnå dette, gå tilbake til nummer 3. Du må kanskje justere dybden, størrelse eller intensitet på skjermen punkt før de et annet trekk.

6. Lagrer bildet. Hver gang du gjør en endring i ansiktet og se en god effekt ikke lagre bildet umiddelbart. I stedet foreta en ny justering et par ganger. Hvis du fremdeles føler at serien av manipulasjon du har gjort er tilfredsstillende deretter lagre den.

Som nevnt, det tar små skritt, mye tålmodighet og nok ferdigheter til å utmerke seg i å bruke morph kitt verktøyet. Uunngåelig, hvis du øve verktøyet ofte, vil du lage imponerende ansikter.