O2e

Hvordan å omprogrammere en comcast fjernkontroll

Comcast er en digital kabel selskap som tilbyr sine abonnenter med en universell fjernkontroll som du kan bruke på nesten alle merker av TV og annen underholdning apparater. Universale fjernkontroller har vært en stor teknologisk oppfinnelse. I denne dagen og alder der nesten alle gadgets og apparater er utstyrt med en fjernkontroll, får du forvirret om hvilken til en bruker på hva. Å ha en universell fjernkontroll vil minske stresset og forvirring av å ha flere seg. Du kan bruke en enkelt fjernkontroll for TV, DVD-spiller, videospiller og annen underholdning gadgets. Ved å bruke en universal fjernkontroll, må du programmere den i henhold til apparatets merke. Comcast gir en liste over koder som du kan referere til når du programmerer fjernkontrollen. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan programmere Comcast fjernkontrollen.

  • Finn tilsvarende koder. Hvis du programmerer din Comcast fjernkontroll for TVen, ser du i listen over merkevarer og deres tilsvarende koder. Finn din TV merkevare og ta notat av kodene. Noen merker har en eller to koder, så hvis den første koden ikke fungerer, kan du bruke den andre.
  • Slå på TV. Du kan ikke gjøre denne jobben hvis TVen ikke er slått på.
  • Trykk og slipp. På den øverste delen av fjernkontrollen, trykk på TV-knappen og slipp den. Trykk på Setup-tasten og hold den til TV-knappen blinker to ganger. Når TV-knappen har blinket sitt lys to ganger, slipper Setup-tasten. Husk: Ikke slipp Setup knappen til lyset på TV-knappen har blinket.
  • Tast inn koden. Tast inn den firesifrede koden i talltastaturet på fjernkontrollen. Vil du vite at du har programmert fjernkontrollen på riktig måte hvis TV-knappen blinker to ganger.
  • Test fjernkontrollen. Siden TV-er slått på, trykker du på-tasten på fjernkontrollen. Hvis TV-apparatet slår seg av, så du lykkes i å programmere fjernkontrollen. Hvis det ikke slås av, så det betyr at du må gjenta prosessen og bruke den andre koden i listen. Hvis det er bare én kode, må du gjenta taste inn den samme koden til du har programmert fjernkontrollen.


Se hvor enkelt det er å bruke Comcast fjernkontroll

Hvordan å omprogrammere en comcast fjernkontroll. Finn tilsvarende koder.
Hvordan å omprogrammere en comcast fjernkontroll. Finn tilsvarende koder.

Se hvor enkelt det er å bruke Comcast fjernkontroll. Hvis du vil bruke et annet apparat, er alt du trenger å gjøre for å få listen og konsultere det for den helt av apparatet som du skal bruke, og du trenger bare å taste inn koder for å kunne utnytte fjernkontrollen. Takket være teknologien, har vi ikke lenger trenger en egen fjernkontroll for hvert apparat som vi har hjemme. Pass på å ikke miste listen over koder og merker som inngår i fjernkontrollen for fremtidig bruk. Hvis du ikke lenger har den med deg, kan du også åpne Comcast hjemmeside. De viser også listen online med merker og tilhørende koder.