O2e

Hvordan å oppgradere datamaskinen RAM

Føler du at ytelsen til datamaskinen din er utilstrekkelig

Føler du at ytelsen til datamaskinen din er utilstrekkelig? Vil du oppgradere ytelsen, men du har ikke budsjett? Oppgradering av RAM (Random Access Memory) ville forbedre ytelsen til datamaskinen din, og det er en enkel oppgave. Det vil ikke koste deg mye penger, i forhold til prisen du vil pådra seg i oppgradering andre deler av datamaskinen.

Hvordan å oppgradere datamaskinen RAM. Hvis du allerede har ram, kan du nå begynne å oppgradere.
Hvordan å oppgradere datamaskinen RAM. Hvis du allerede har ram, kan du nå begynne å oppgradere.

Her er enkle trinn for å oppgradere RAM på datamaskinen:

  1. Først identifisere hvilken type RAM som er installert på datamaskinen. Forskning og bestemme hvilken type RAM bør brukes i datamaskinen for å oppnå gode resultater. Dette trinnet er kritisk, fordi du bør velge en kompatibel type RAM for å oppgradere din nåværende RAM. Feil alternativ kan resultere i en alvorlig problem.
  2. Kjøpe RAM som du tror vil være det beste utstyret for datamaskinen. Husk at du også må vurdere hvor mye minne hovedkortet til datamaskinen kan støtte.
  3. Hvis du allerede har RAM, kan du nå begynne å oppgradere. Slå av og koble datamaskinen. Ta av dekselet på datamaskinen for å få tilgang til RAM.
  4. Finn RAM som er installert på datamaskinen. Lett trykk klemmene på begge ender av RAM. RAM skal dukke opp, og du kan koble det enkelt.
  5. Fjern den nye RAM fra pakken sin nøye. Ta det ut ved å holde endene. Du bør være forsiktig med å berøre metall del, fordi det kan betydelig skade RAM.
  6. Installere den nye RAM ved å plassere den i samme sporet der du fjernet den gamle RAM. Åpne klipsene på begge ender av RAM kontakten ved å trykke begge klipsene ned. Nå må du sette inn den nye RAM nøye. Sørg for å matche den nye RAM med sporet. Det er bare én måte å sette inn RAM riktig. Som er å presse den øvre del av RAM lett men bestemt for å sikre den. Du vil høre et "klikk" hvis det er riktig plassert. Etter det, må du sørge for at RAM er sikret ved å merke hvis klippene på begge sider av RAM ikke komme tilbake.
  7. Returner dekselet til PCen. Du kan nå koble datamaskinen din og slå den på. På boot opp skjermen, sjekk om datamaskinen kan gjenkjenne minnet. Hvis ikke, gjenta trinnene fra trinn 3.

Oppgradering er veldig lett hvis de ovenfor er utført riktig

Oppgradering er veldig lett hvis de ovenfor er utført riktig. Det er andre deler av en datamaskin som kan oppgraderes, men RAM er den mest ideelle å erstatte fordi det er kostnadseffektivt og gir jevn multi-tasking. Det kan også resultere i raskere surfing, fordi RAM hjelper leseren vise websider raskere.