O2e

Hvordan å opprette og slette poster i Microsoft Access

Microsoft Access er et program som kan lage enkle til komplekse applikasjoner. Det er også en database management program, som kan kobles direkte til andre databaseapplikasjoner som Excel for å kunne få tilgang til dataene innenfor. En av de grunnleggende trinnene når du bruker Microsoft Access er å opprette og slette poster. Her er hvordan du gjør det på Microsoft Access 2007.

Hvordan å opprette og slette poster i Microsoft Access. Trekk opp Microsoft Access på din personlige datamaskin.
Hvordan å opprette og slette poster i Microsoft Access. Trekk opp Microsoft Access på din personlige datamaskin.

  1. Trekk opp Microsoft Access på din personlige datamaskin. Hvis du bruker Windows, og deretter klikker du først på Start for å trekke opp sin meny. Velg Alle programmer og deretter Microsoft Office Access fra neste meny. Hvis du bruker en Mac, og deretter trekke opp Programmer-mappen, og klikk på Åpne-ikonet.
  2. Åpne en tom database på Access. Gå til ruten til høyre i vinduet og gå til avsnittet Ny fil. Finn koplingen for den tom database mal og klikk på det en gang. Fra Fil Ny database-dialogboksen, tilordne en lagringssted og filnavn, og klikk på Opprett.
  3. Lag en tabell. Fra dialogboksen for den nye databasen, først velge alternativet for å opprette databasen. Vinduet Opprett tabellen i utformingsvisning kan du opprette en tabell som må først konfigureres med sine respektive felt navn og egenskaper. Perfekt for databaser som må nås regelmessig for å legge inn ekstra informasjon. Vinduet Opprett tabellen ved hjelp av veiviseren trekker opp veiviseren for å guide deg gjennom steg-for-steg prosess for å konfigurere databasen egenskaper. Dette alternativet er perfekt for å skape flere databaser som må være knyttet til hverandre. Vinduet Opprett tabellen ved å legge inn data er det motsatte av det første alternativet som både etableringen av bordet og inngåelse av data er gjort samtidig. Dette alternativet er perfekt for databaser som trenger ikke å bli oppdatert senere. Når du har valgt, kan du gå til venstre ruten og velg Tabeller under Objekter delen. Av tabellen som dukker opp, skriver de nødvendige feltnavnene i respektive kolonne. Klikk på drop-down pilen i kolonnen Datatype. Velg Tekst hvis det feltet navn i en bestemt celle i tabellen vil være i bokstaver eller tall hvis tegnene i cellen vil være i tallverdier. Tast inn dataene i sine respektive celler i tabellen når det er nødvendig. Når dette er gjort, klikker du bare på View-ikonet for å se tabellen. Klikk på Ja-knappen når du blir bedt om å lagre tabellen.

For å slette tabeller i Microsoft Access, klikk på Fil og Åpne

For å slette tabeller i Microsoft Access, klikk på Fil og Åpne. Gå til høyre rute på vinduet og finne databasen du ønsker å fjerne under Open en fil delen. Markere sin link og klikk på Slett fra databasen boksen.