O2e

Hvordan å opprette og spore en aksjeportefølje: Google Finance

Hvis har en eksisterende aksjeportefølje eller ønsker å holde styr på noen aksjer som du kan være interessert i, er Google Finance et nettbasert program som vil gi deg enkel og rask tilgang til lager og finansiell informasjon. Dette vil hjelpe deg med å overvåke ytelsen til eksisterende og potensielle investeringsportefølje uansett hvor du går. Alt du trenger er å få tilgang til Internett og logge deg på Google Finance konto. Best av alt, er Google Finance helt gratis.

Registrer deg for en ny konto

Registrer deg for en ny konto. Hvis du ikke har en eksisterende konto, kan du registrere deg for en gratis konto nå. Besøk google.com / finans og registrere deg for en gratis Google-konto for å kunne få tilgang til funksjonene på nettstedet. Klikk på "Logg inn"-linken øverst i høyre hjørne på siden for å henvise deg til Google Finance innloggingssiden. Å opprette en ny konto, klikk på "Opprett en konto nå" plassert under skiltet i boksen. Dette vil henvise deg til registreringssiden der du vil bli pålagt å fylle opp visse opplysninger for å fullføre prosessen og opprette kontoen. Når kontoen er opprettet, vil den automatisk overføre deg til Google Finance side hvor du vil se at du allerede er logget inn

Hvordan å opprette og spore en aksjeportefølje: google finance. Registrer deg for en ny konto.
Hvordan å opprette og spore en aksjeportefølje: google finance. Registrer deg for en ny konto.

Logg deg på Google finans. Hvis du har en eksisterende Google Finance konto, logger ved å gå til google.com / finans og klikk på "logg inn" link. Fyll inn brukernavnet og passordet for kontoen din, og siden vil bli omdirigert til din personlige Google Finance side.

Utforsk google finans menyen

Utforsk google finans-menyen. Den første siden du ser når du logger inn vil være "markeder" side hvor du vil se forskjellig informasjon om DOW, S & P 500 og NASDAQ. Bortsett fra disse, vil du se de siste oppdateringene for noen av de mer populære aksjene i markedet. Hvis du klikker på "Nyheter"-menyen på venstre side, vil du bli overført til en side hvor alle nåværende og siste nytt om visse aksjer vil bli lagt ut for deg å lese.

Lag din portefølje

Lag din portefølje. For å opprette din portefølje, klikk på "Portfolio"-menyen linken på venstre side av siden. Dette vil få opp din personlige investeringsportefølje. På denne siden kan du legge til navnet på selskapet du ønsker å følge og overvåke på feltet og klikk "Legg til portefølje". Dette vil legge selskapet til porteføljen din hvor du vil se sin daglige prestasjoner og nyheter. Du kan klikke på den porteføljen, og du vil bli dirigert til en side der all informasjon som trengs av deg å gjøre en smart investering avgjørelse vil være tilgjengelig for gjennomlesing.

Kjøpe og selge via Google Finance. Du kan bruke Google Finance til å kjøpe aksjer på lager for selskapene i porteføljen din også. Hvis du har kjøpt lager utenfor Google Finance, kan du fortsatt bruke den til å spore din investering ved å oppgi transaksjonen detaljer på "Transaksjoner"-kategorien.

Registrer deg for en ny konto. Logg deg på google finans.
Registrer deg for en ny konto. Logg deg på google finans.

Google Finance gjør det enkelt for deg å lage en aksjeportefølje å hjelpe deg med å overvåke og administrere dine investeringer overalt. Hvis du planlegger å dra på ferie, ikke bekymre deg for hvordan aksjene dine gjør. Se på det ved å logge på. Så lenge du har tilgang til Internett, kan du få tilgang til og administrere din portefølje enkelt.