O2e

Hvordan å overføre et Word - dokument til noen på en Dell Axim

Den moderne verden krever overføring av flere filer fra én enhet til en annen. Spesielt med innføringen av lomme-PCer som Dell Axim, denne typen kommunikasjon blir mye enklere. Med en enkel infrarød strålende, kan et Word-dokument sendes med Dell Axim til andre enheter på et blunk. Pluss, er denne prosessen definitivt gratis.

Om denne prosessen er enkel

Om denne prosessen er enkel, er dette ofte vanskelig for nybegynnere brukere. Dette gjelder spesielt hvis du ikke har tålmodighet til å utforske enheten å oppdage visse prosesser. Men når du gjør dette en gang, er enhver beaming prosess som vil følge like lett. Her er hvordan du kan stråle dokumenter med en Dell Axim:

  • Slå på enhetene samt deres Bluetooth-funksjoner. Det er viktig at begge enhetene er slått på. Deretter må du kontrollere at Bluetooth-funksjonen er slått på også. Bluetooth vil fungere som bærer av Word-dokumentet du vil sende. Men når Dell Axim ikke har noen Bluetooth-enhet, trenger den en spesiell strålte programmet slik at denne prosessen kan gjøres.
  • Velg Word-dokumentet for å bli strålte. Gå hit Start-menyen og velg deretter Programmer. Velg Word fra menyen gitt. Når dette er gjort, åpner dokumentet som du ønsker å overføre. Gjør de nødvendige endringene før du forberede det for overføring.
  • Lagre Word-dokumentet. Det er viktig at Word-dokumentet lagres på enheten, slik at den kan sendes til en annen. Etter dette er det klart for overføring. Du ønsker kanskje å redde to kopier av filen der man skal fungere som din personlige kopi mens den andre skal sendes til den andre enheten.
  • Beam dokumentet. I Word, gå til Fil-menyen. Legg merke til alternativet og viser Beam. Når du velger dette, vil Beam prosessen begynne.
  • Velg mottakeren av dokumentet. Finn mottakeren for dokumentet i listen og velg den. Å beskytte dokumentet blir overført til feil person, sørg for at du overfører den til riktig enhet. Bekreft navnet på enheten, slik at du kan finne den lett i listen over mulige mottakere. Hvis det ikke vises i listen, utforske en annen enhet. Riktig navn vises det hvis Bluetooth-funksjonen i målenheten er slått på. Når du har valgt enheten, er Word-dokumentet på vei til den andre enheten.
  • Vurdere snarveien. Bla gjennom mappene dine og søk etter dokumentet du ønsker å overføre. Deretter trykker du på den slik som det vises en meny der du må velge Overfør fil alternativet. Velg en mottaker for det og av prosessen vil begynne å overføre.

Når du får taket på det

Hvordan å overføre et word - dokument til noen på en dell axim. Slå på enhetene samt deres bluetooth-funksjoner.
Hvordan å overføre et word - dokument til noen på en dell axim. Slå på enhetene samt deres bluetooth-funksjoner.

Når du får taket på det, er strålende et Word-dokument til andre enheter ved hjelp av en Dell Axim bare en bris. Ta oppmerksom på også at det er ikke bare Word-dokumenter som du kan dele. Andre filer kan du overføre inneholde bilder, Excel-filer, lyd og videoklipp, og mye mer. Sammen med dette har datadeling blitt mye enklere for deg også.