O2e

Hvordan å plukke en mottaker for hjemmekino - systemer

En mottaker regnes som den sentrale enheten i ethvert hjem teater system som det gjør en rekke funksjoner. Det er enheten ansvarlig for å drive en høyttaler oppsett. Den mottar også og dekoder både TV og radio-signaler. De fleste mottakere nå også har mekanismer for å bytte mellom lyd og video beleilig. Plukke en mottaker for hjemmekinoanlegget kan være litt forvirrende i begynnelsen. Her er en liste over de viktigste funksjonene du bør se etter når du kjøper en.

Velg en hjemmekino mottaker over en stereo-mottaker.
En stereo receiver-modellen er en svært grunnleggende oppsett med begrenset lydinnganger så det ikke kan være et ideelt valg hvis du ønsker å sette opp en forseggjort surround sound system. Hjemmekinoustyr mottakere, på den annen side, begge har lyd-og video-innganger og utganger. Så du kan enkelt installere en rekke høyttalere for å etterligne det surroundlydopplevelse når du vil. Dessuten er hjemmekino receivere utstyrt med en automatisk volum kalibreringssystem. Du trenger ikke å justere høyttaler respektive volumnivåer hver eneste gang som hjemmekino receiver gjør det for deg.

Hvordan å plukke en mottaker for hjemmekino - systemer. Velg en hjemmekino mottaker over en stereo-mottaker.
Hvordan å plukke en mottaker for hjemmekino - systemer. Velg en hjemmekino mottaker over en stereo-mottaker.

Velg en mottaker med høy wattstyrke.
En kraftig mottakeren er viktig i ethvert hjem teater system oppsettet fordi den slår høyttalerne. Dette gjelder spesielt hvis du planlegger å installere to eller flere høyttalere i et stort rom. Også en mottaker med høy wattstyrke dekoder TV-og radiosignaler mer effektivt for skarpere lyd og bilder.

Velg en mottaker med mange innganger.
En hjemmekino system består av TV, høyttalere, og hva media avspilleren / s av valget. Siden dette er tilfelle, er det viktig å ha mange innganger å imøtekomme slike enheter, med muligheter for utvidelse senere. Så hvis du setter opp, sier en 5.1-høyttalersystem og planlegger å oppgradere den til en 7,1-system senere, så bedre få en mottaker med de ekstra to eller tre innganger.

Velge å kjøpe en mottaker med oppskalering funksjonen.
En mottaker med oppskalering funksjonen er i stand til å skalere en ikke-HD-video i en skarpere og høyere oppløsning signal. Men dette er bare aktuelt for ikke-HD-video kilder som CD-er og DVD-er. En mottaker med oppskalering funksjonen kan ikke forbedre bildekvaliteten av ikke-HD-videoer som er lagret i VHS-format.

Velg en mottaker med høy wattstyrke. Velg en mottaker med mange innganger.
Velg en mottaker med høy wattstyrke. Velg en mottaker med mange innganger.

Velge å kjøpe en mottaker som kan kobles til et trådløst hjemmenettverk.
Mottakere utstyrt med Ethernet-porter kan kobles til et trådløst hjemmenettverk. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du ønsker å se eller høre på video-eller lydfiler som er lagret på datamaskinen.

Siden du skal trekke opp en rekke enheter til hjemmekino receiver, så det ville være en god idé å få en ekstern stand til å kontrollere alle disse enhetene. En multi-brand fjernkontrollen ville være det beste valget hvis du mikse og matche ulike merker i hjemmekinoanlegget oppsett.