O2e

Hvordan å plukke funksjoner på en stasjonær datamaskin

Datamaskiner har blitt en integrert del av hjem og arbeidsliv

Datamaskiner har blitt en integrert del av hjem og arbeidsliv. De har blitt like viktig som de andre apparater. Dette er grunnen plukke funksjoner på en stasjonær datamaskin for å sikre at maskinen oppfyller dine behov er viktig. Her er må-ha funksjoner på en stasjonær datamaskin.

Velg en stasjonær datamaskin utstyrt med en kraftig prosessor.
En datamaskin prosessor er også kalt Central Processing Unit (CPU). En datamaskin prosessor er den som gjør databehandling jobben som er hvorfor det er viktig å få en kraftig og rask en. En dual core PC-prosessor med minst 2,53 GHz hastighet anbefales hvis du har tenkt å installere multimedia applikasjoner som foto-og videoredigering programvare på maskinen.

Få en stasjonær datamaskin med tilstrekkelige mengder random access memory.
Random Access Memory (RAM) er det som er tilgjengelig når maskinen kjører et program. Den stasjonære PC du velger bør ha minst 1 GB RAM. Du bør velge å få en datamaskin med høyere RAM hvis du skal bruke den til å kjøre minne-tunge applikasjoner som redigering programmer eller 3D videospill.

Hvordan å plukke funksjoner på en stasjonær datamaskin. Velg en stasjonær datamaskin utstyrt med en kraftig prosessor.
Hvordan å plukke funksjoner på en stasjonær datamaskin. Velg en stasjonær datamaskin utstyrt med en kraftig prosessor.

Velg en stasjonær som har massevis av diskplass.
Lagrede filer bruke diskplass på en datamaskin. Velge en stasjonær datamaskin med tilstrekkelige mengder diskplass er så viktig. Dette gjelder spesielt hvis du har tenkt å lagre store digitale filer som hjemmevideoer. Se etter en stasjonær datamaskin med minst 4 GB diskplass.

Velg et utmerket grafikkort.
En datamaskinens grafikkort dikterer kvaliteten på videoen som vises på skjermen. Kraftige grafikkort som NVIDIA eller ATI er mest anbefalt for grafikk-tunge programmer som 3D-spill og bilde-og videoredigering programvare.

Velge å kjøpe en kvalitet lydkort.
En lyd-kort, på den annen side, fører kontroll med kvaliteten av lyd. Hvis du har tenkt å bruke skrivebordet til regelmessig spille av lyd som din favorittmusikk, så du er bedre med en dyrere men kvaliteten lydkort.

Velg riktig størrelse på skjermen.
Hvis du skal bruke skrivebordet for å spille dataspill eller dine favoritt-TV-programmer, kan da også få en bred skjerm dataskjerm. Få LCD dataskjerm som det er billigere enn plasma skjerm.

Velge å kjøpe en alt-i-ett maskin pakken.
Du bør sjekke ut PC-pakker som inkluderer nødvendige eksterne enheter som høyttalere og datamaskin mus som de pleier å være billigere.

Datamaskiner har blitt en integrert del av hjem og arbeidsliv. Få en stasjonær datamaskin med tilstrekkelige mengder random access memory.
Datamaskiner har blitt en integrert del av hjem og arbeidsliv. Få en stasjonær datamaskin med tilstrekkelige mengder random access memory.

Det er verdt å se nærmere på freebies du kan få fra å kjøpe bestemte datamaskiner pakker. Noen PC-butikker vil tilby å installere lisensierte operativsystemer og anti-virus programmer for gratis å tiltrekke seg kunder.

Det er viktig å balansere behov og ønsker med budsjettet. Ikke bare tenke på hva du forventer å gjøre nå og tenker "åh, jeg har ikke en digital kameralregnskapet, så jeg trenger ikke å bekymre deg for plass eller grafikk." Deretter får du med deg datamaskinen hjem og noen gir deg et digitalt kamera til bursdagen din, og du kan ikke bruke alle funksjonene fordi datamaskinen ikke er kompatibel.