O2e

Hvordan å praktisere chatterom etiquettes

The advent av Internett har tillatt folk fra ulike deler av verden til å samhandle med hverandre. Gjennom World Wide Web, var folk i stand til å finne et rom som vil knytte dem til hverandre i løpet av sekunder-chat room. Chatterommet har vært så populært blant de personer som er ute etter nye venner på tvers av kysten. Dessverre, til tross for deres popularitet, er det fortsatt en rekke brukere som fortsatt er uvitende om riktig chat room etikette. Så hvis du planlegger å møte nye venner ved disse rommene, bør du regne deg selv som en av de brukere som bruker dette rommet med riktig etikette. Her er hvordan du kan gjøre det:

  1. Se etter FAQ-seksjon. Det første du bør se når du går inn i et chatterom er FAQ-seksjon. Denne delen inneholder informasjon om spesielle retningslinjer du bør følge når du bruker chat room. Derfor vil denne delen orientere deg på riktig etikette bør du følge inne i chatterommet.
  2. Alltid huske på at du er i samspill med mennesker. Når du går inn i et chatterom, bør du alltid huske på at du er i samspill med mennesker og ikke bare ord på en dataskjerm. Derfor bør du alltid forholde seg til alle med riktig etikette å unngå å fornærme noen som er tilstede i chatterommet. På denne måten kan din chat room opplevelsen bli enda bedre.
  3. Introduser deg selv ved inngåelse chatterommet. Du vil merke at noen mennesker vil bruke pseudonymer for noen Internett sikkerhetsmessige grunner. Men når du gjør ditt, sørg for at navnet du har valgt, er ikke støtende for andre mennesker i chatterommet. Du bør også informere andre når du forlot allerede chatterommet.
  4. Kjenner reglene for chatterommet og ikke bryter dem. Angi et chatterom og delta i den framlagte diskusjonen. Hvis du ønsker å snakke om et nytt tema, sørg for å sende den på en fin måte. Ikke bare brått ta over diskusjonen med et nytt emne. Unngå å bruke vulgære ord.
  5. Ikke skriv dine ord med store bokstaver. Dette gir et inntrykk av at du er roping. Holde setninger så kort som mulig slik at andre lett kan lese den og forstå den. Sørg for å dobbeltsjekke stavingen før du legger inn meldingen din, også.
  6. Ikke insistere andre til å gi deg sine personlige opplysninger. Noen mennesker unngå å gi sine personlige opplysninger som fullt navn, adresse og fødselsdato for Internett-sikkerhet grunner. På samme måte, bør du også være forsiktig når noen spør deg din personlige informasjon.

Hvordan å praktisere chatterom etiquettes. Se etter FAQ-seksjon.
Hvordan å praktisere chatterom etiquettes. Se etter FAQ-seksjon.

Ved inngåelse av et chatterom, er det bare én ting som du bør huske på å holde etikette skikkelig gjennom hele oppholdet i chatterommet-du bør ikke gjøre ting som du ikke er ment å gjøre i person. Hold dine ord høflig, holde seg til reglene, og liker å kommunisere med andre på tvers kysten.