O2e

Hvordan å praktisere praterom sikkerhet

Internett i dag har mange ting å tilby

Internett i dag har mange ting å tilby, grunnen til at selv barn er veldig tiltrukket av å utforske World Wide Web. I tillegg til den enorme informasjon og ulike former for underholdning som blir tilbudt av internett, er det nå blitt en vei der mennesker kan samhandle med personer fra ulike deler av verden. En av de populære måter å samhandle med andre individer gjennom Internett er bruken av chatterom. I dag er både barn og voksne fascinert i å bli chatterom diskusjoner. Dessverre skjulte trusler er også til stede i chatterom og mange chatterom brukere er fortsatt uvitende om dem.

Hvordan å praktisere praterom sikkerhet. Finne for nettsteder som er spesielt designet for barn.
Hvordan å praktisere praterom sikkerhet. Finne for nettsteder som er spesielt designet for barn.

Så nå, hvis du er en forelder som har et barn som liker å bruke chatterom bør du vite måter å holde barnet ditt trygt fra mulige svindlere som lurer på nettet. Følgende viser noen av de chatterom sikkerhetspraksis du kan bruke for å ivareta sikkerheten til barnet ditt når du bruker chatterom:

  1. Finne for nettsteder som er spesielt designet for barn. De fleste av chatterom tilbyr sine tjenester til personer over 18 år gammel. Derfor bør du overvåke nettsteder som blir brukt av barnet ditt. Husk at det er nå en rekke rovdyr som lurer på nettet for å lete etter noen å bedra. Siden er barnet ditt ikke er bevisst på Internett-sikkerhet og er ikke teknisk kunnskapsrike, han er utsatt for å falle i hendene på de mennesker med onde hensikter.
  2. Fortell barnet ditt til å bruke et pseudonym. Informere barn om hvilke trusler som finnes på nettet for å oppmuntre ham til å unngå å oppgi sin personlige opplysninger som fullt navn og faktiske plassering. Gjøre ham oppmerksom på at han skal håndtere fremmede, så han ikke skulle gi seg hans tillit lett.
  3. Oppmuntre barnet til å lete etter spesialiserte chatterom. Informere barnet om at han kan lete etter chatterom som tilbyr emner som han kan nyte. For eksempel, hvis han liker strikking eller sport så han kan søke etter chatterom som tilbyr slike emner.
  4. Informere barnet på dos and don'ts når du bruker chatterom. Det er ditt ansvar å informere barnet om forholdsregler han bør tenke på ved bruk av chatterom. For eksempel bør han lese igjen sin komponert meldingen før du sender den. Siden chatting er levende kan postet meldingen ikke lenger bli slettet.
  5. Fortell barnet ditt ikke å komme sammen med noen som han møter i et chatterom. I disse dager, flere pedofile lurer i barn chatterom allerede å finne noen til å bedra. Faktisk er det allerede rapportert tilfeller der et barn ble seksuelt misbrukt etter å ha møtt den personen han møtte i et chatterom. Ofte jobber de i en skjult måte å vinne tilliten til de barna de chatte med og møte dem i person til å oppfylle sin plan. Du kan forhindre at barnet i et slikt tilfelle ved å gjøre ham oppmerksom på de mulige farene ved å møte noen han ikke vet i person. Hvis de vil, fortelle ham at du er villig til å følge dem.

Ifølge enkelte forskere, de fleste barn som har en tendens til å falle i hendene på svindlere ikke informere foreldrene før alt er for sent. Siden du ikke vil ha noe dårlig å skje med barnet ditt, må du følge nøye med ham når du bruker Internett og orientere ham på de riktige måter å bruke chatterom for å sikre ditt barns sikkerhet.