O2e

Hvordan å programmere en zenith universell fjernkontroll

Hvis du er lei av å gå gjennom bunken av fjernkontroller bare for å gjøre en enkelt enhet fungerer, kan du bruke en universal fjernkontroll som lar deg styre alle typer enheter og apparater som bruker bare én fjernkontroll. Før du kan bruke den universelle fjernkontrollen, men må du programmere kontrollen. Her er hvordan.

Hvordan å programmere en zenith universell fjernkontroll. Slå på.
Hvordan å programmere en zenith universell fjernkontroll. Slå på.

  • Slå på. Start ved å slå på enheten som du trenger å programmere. De vanligste enhetene som brukes på en universell fjernkontroll er TV-apparatet, DVD-spilleren eller videospiller, og stereoanlegget. Sørg for at du slår på disse enhetene manuelt.
  • Kodesøket. Deretter må du aktivere koden søk etter fjernkontrollen. Aktivering kodesøket vil tillate deg å programmere fjernkontrollen og taste inn koden for den enheten du vil bruke fjernkontrollen til å jobbe med. For å gjøre dette, trenger du bare å klikke på Kodesøk tasten, som ligger på den universelle fjernkontrollen. Hvis du ikke kan finne koden søkeknappen, se diagrammene som finnes i håndboken. I håndboken, bør du finne en liste over alle knappene på fjernkontrollen, samt funksjoner for hver.
  • Enhet-knappen. Nå som du har trykket inn koden søkeknappen, er neste trinn å velge enheten kategori. Hvis du programmerer en TV satt til å arbeide med den universelle fjernkontrollen, for eksempel, så må du velge TV i enheten knappen. Hvis du prøver å programmere fjernkontrollen til å arbeide for en DVD-spiller, må du velge DVD-spilleren knappen.
  • Kode. Nå, må du gå inn i tresifret kode som vil fungere som programmeringstasten for fjernkontrollen. Kodelisten er funnet i fjernkontrollen manuelt. Vanligvis vil du finne en omfattende liste over produsenter og deres ulike apparater som kan programmeres til å arbeide med fjernkontrollen. Hvis du ikke finner koden som du leter etter, er det bare å gå til nettstedet for senit fjernkontroll, og du bør være i stand til å finne en oppdatert og mer komplett liste over de ulike enheter som du kan bruke med fjernkontrollen.
  • Lås koden. Etter inntasting av tresifrede koden for den aktuelle enheten som du prøver å programmere fjernkontrollen for, må du låse programmet. Du kan låse programmet i fjernkontrollen ved å trykke på mute-knappen. Dette er et svært viktig skritt. Ellers vil programmet bli lagret i fjernkontrollens minne.
  • Sjekk. Etter låsing koden, kan du prøve å slå av TV-apparatet ved hjelp av fjernkontrollen. Deretter kan du prøve å slå den på igjen, og ved hjelp av de ulike knappene for å styre TV-apparatet eller hva enheten du har valgt å koble til fjernkontrollen. Hvis det fungerer, så du er satt.


Med dette i tankene, bør du være i stand til å bruke Zenith universal fjernkontroll for uansett hvilken type utstyr du har i huset.