O2e

Hvordan å rense datamaskinen register

Når datamaskinen og ytelsen begynner å avta

Når datamaskinen og ytelsen begynner å avta, kan det være ganske frustrerende. På toppen av tregere ytelse, kan det hende at PC også vise symptomer som hyppig feilmeldinger, treg oppstart ganger, og det kan krasje helt mye av tiden. Alle disse tingene kan gjøre ved hjelp av datamaskinen din en svært frustrerende opplevelse, spesielt når du vurdere hvor fantastisk det gikk tilbake når den var splitter ny. Hva skjedde?

Hver PC har det som kalles et register, eller

Hver PC har det som kalles et register, eller mer spesifikt, en Windows-registret. Dette registeret inneholder svært viktige filer som trengs av PCens operativsystem for å holde den i gang på optimalt nivå. Som tiden går, og du laster ned og installerer mange ulike programmer, kan disse register filer bli kompromittert eller ødelagt. Noen ganger vil du utilsiktet laste ned ondsinnet innhold som spyware og adware, som virkelig kan ha en dårlig effekt på datamaskinens register.

Hvordan å rense datamaskinen register. Når datamaskinen og ytelsen begynner å avta.
Hvordan å rense datamaskinen register. Når datamaskinen og ytelsen begynner å avta.

Hvordan rengjør du datamaskinens register? Mens det er mulig å gå inn i disse filene selv og undersøke dem, er det ikke anbefalt. Filene i datamaskinens register er altfor viktig og slette eller flytte enda en av dem i feil måte kan virkelig rotet opp din PC. Det kan være vanskelig for den gjennomsnittlige brukeren å finne ut hvilke filer eller som uansett. Og det kan være nesten umulig å vite hvordan å reparere eller rense dem.

Det beste rådet er for deg å finne en registret rengjøring program på Internett. Jeg personlig anbefaler Registry lett, som som navnet antyder er svært enkel å bruke. Det vil rense registeret, fikse disse PC feilene og gjøre datamaskinen mye raskere.

Hvis du gjør en liten bit av forskning

Hvis du gjør en liten bit av forskning, vil du raskt se at det er mange av disse programmene tilgjengelig. Prøv å sjekke ut ulike vurderinger rundt på Internett på hvor godt hver av de ulike programmene kan rense datamaskinen register. Kanskje prøve ut gratis prøveversjoner av noen av disse programmene for å gjøre et mer informert beslutning.

Hver PC har det som kalles et register, eller. Hvis du gjør en liten bit av forskning.
Hver PC har det som kalles et register, eller. Hvis du gjør en liten bit av forskning.

Når du har pekt nøyaktig program du liker, laste ned og installere den. Med de fleste av disse programmene, dette er en veldig rask og enkel prosess. Det bør ikke ta veldig lang tid å sette en av registret rengjøring programmene, og du vil være i stand til å rense PCen register med en gang.

Kjøre en registret rengjøring programmet er ganske enkelt, for

Kjøre en registret rengjøring programmet er ganske enkelt, også. Vanligvis gjør den alt automatisk, fra å finne feilene og rengjøring eller reparere dem. Du kan definere mange av dem opp til å kjøre automatisk. Dette er en god idé fordi du vil ønske å ha datamaskinens register renset regelmessig.