O2e

Hvordan å reparere iPod OS

Selv om du skulle ønske det ikke vil skje

Selv om du skulle ønske det ikke vil skje, vil din iPod OS handle på enkelte punkt. Det kan bli ødelagt, slette alt innholdet fra enheten. Men ta hjertet, iPod OS kan lett repareres. Selv om du ikke vil være i stand til å gjenopprette tapte innholdet (med mindre du lagret dem i iTunes-biblioteket), kan du gjenopprette iPod OS. Dette er ganske enkelt å gjøre. Og for å hjelpe deg, her er en retningslinje.

  • Kontroller at du har itunes. Du kan ikke gjenopprette iPod OS med mindre du har iTunes. Så hvis du ikke har iTunes-programvare, må du sørge for å sette det inn i datamaskinen. Du kan gjøre installasjonen ved å besøke Apples offisielle hjemmeside. Gå til iTunes-delen og følge monteringsanvisningen. Installasjonen skal gjøres etter noen minutter.
  • Koble iPod til datamaskinen. IPod leveres med en USB-kabel. Koble den ene enden til iPod og den ene enden til datamaskinen. Vent til datamaskinen for å finne din iPod.
  • Start iTunes. Klikk på iTunes-logoen på datamaskinen. Når lansert, vil den oppdage den tilkoblede enheten og vil vise din iPod navn. Klikk på din iPod å starte prosedyren. Hvis du har eldre versjon av iTunes, merk at du kanskje må installere den oppgraderte iTunes-programvaren. Oppdateringer er tilgjengelige på den offisielle nettsiden til Apple. Last ned og lagre oppdateringen til datamaskinen din. Kjør iTunes etter.
  • Begynner å gjenopprette ipod. ITunes vil vise status på din iPod i Kilde-vinduet. Klikk på Oversikt-fanen. Dette vil vise iPod-oppdatert informasjon. På den nederste delen av vinduet er "Restore"-knappen. Klikk på den. Bekrefte handlingen og vente for prosedyren for å begynne. En fremdriftsindikator vises til å vise fremdriften av restaurering prosedyre. Mens restaurering pågår, må du huske å aldri koble iPod fra datamaskinen, da dette vil avslutte prosessen.
  • Fullføre prosessen. Restaurering prosedyre vil være ferdig etter noen få minutter. Etter denne prosessen vil din iPod OS tilbakestilles til fabrikkinnstillingene. Dette betyr at sanger, album, spillelister, lydbøker, videoer og andre filer som du har lagret alle vil bli borte.
  • Synkronisere iPod. Synkronisering vil tillate deg å laste ned filer til enheten. Når det allerede er synkronisert, koble iPod til iTunes og velg filene du ønsker å laste ned tilbake til iPod. Du kan også laste ned nye filer hvis du vil.
  • Koble fra iPod. IPod skal nå være arbeider fin. Koble den fra datamaskinen og bruke den som vanlig.


Hvordan å reparere ipod OS. Kontroller at du har itunes.
Hvordan å reparere ipod OS. Kontroller at du har itunes.

Husk at problemer med OS vanligvis ikke har noe å gjøre med maskinvaren. Så hvis du opplever problemer med OS, ville den tryggeste løsningen med være å gjenopprette den. Men sørg for å ha sikkerhetskopier av filene dine, slik at du enkelt kan laste dem tilbake til din iPod etter restaureringen. Som du ser, gjenopprette operativsystemet er en ganske enkel oppgave, men hvis du ikke kjenner veien rundt datamaskiner, må gjøre noen det for deg.