O2e

Hvordan å ringe hvor som helst med en PC

Dag, kan en datamaskin benyttes for omtrent alt

I dag kan en datamaskin brukes til omtrent alt. Fra underholdning til forskning, er en PC en må ha i hvert hjem. En av de spesielle tingene du kan gjøre med din PC er å bruke den som en fasttelefon telefonen til å ringe omtrent hvor som helst. Samtalekostnaden vil komme ut vesentlig billigere, og klarhet i linjen er noen ganger mye bedre enn å bruke en vanlig telefonlinje eller et telefonkort.

Hvordan å ringe hvor som helst med en PC. Du må ha en datamaskin med høyhastighets internettforbindelse.
Hvordan å ringe hvor som helst med en PC. Du må ha en datamaskin med høyhastighets internettforbindelse.

Her er hvordan du kan ringe hvor som helst med en PC.

  • Du må ha en datamaskin med høyhastighets internettforbindelse. Du bør også ha et headset eller en mikrofon og høyttaler system installert. Dette er standard når du kjøper en datamaskin, selv om noen mennesker foretrekker å oppgradere til bedre lydkort eller BOSE kvalitet høyttalere.
  • Du må ha en voice over IP program installert på datamaskinen. Det finnes flere programmer som du kan laste ned på din datamaskin for å kunne ringe. Et program er Skype. Det er også VOIP Billig og VOIP Stunt. Yahoo har også en telefon ringer funksjon som kalles Yahoo! Voice. Det programmet du velger, må du laste ned og installere den på datamaskinen din.
  • Teste systemet. Kan være lurt å gjøre en test ringe bare for å være sikker på at dine høyttalere og hodetelefoner fungerer som de skal. For Skype, den har en testanrop funksjon som har en automatisert stemme funksjon som vil lede deg hvordan du gjør testen samtalen. Du bør være i stand til å høre den automatiserte stemmen fra høyttalerne eller hodetelefonene og du bør være i stand til å høre deg når du snakker. For Skype, det kan du spille av en test anrop slik at du kan høre kvaliteten på samtalen.
  • Kjenn minuttpriser. Ikke alle VOIP systemer lar deg ringe gratis, selv om prisene kan være mye billigere enn å bruke en fasttelefon. Før du ringer, kan det være lurt å finne ut samtalen måltid per minutt. Du vil se på hovedsiden av programmet hvis det er noen kostnader per samtale, og hvor mye det vil bli. For Yahoo! Voice, er det bestemt av landet du ringer til.
  • Vet hvor lang tid. Vær oppmerksom på tidsforskjellen hvis du ringer noen ut av staten eller i et annet land. Sørg for at det er et passende tidspunkt å ringe og at du ikke utilsiktet våkne noen i midten av natten fra samtalen.
  • Har personens telefonnummer. Uansett hva VOIP-systemet eller programmet du vil bruke, må du oppgi telefonnummeret du vil ringe. Du kan lage en telefonkatalog rett på programmet, slik at du bare trenger å bla ned og gjøre en navnesøk når du ringer.
  • Trykk dial. Når du har skrevet inn eller valgt det nummeret du ønsker å ringe, vil det vanligvis være en grønn knapp eller et ikon som sier "CALL" på skjermen som du vil klikke på for å ringe. Du vil høre datamaskinen gjør en oppringing støy, akkurat som du ville høre en fasttelefon lage en pipelyd som telefonnummeret ringes opp.

Neste gang du plukker opp telefonen for å ringe

Neste gang du plukker opp telefonen for å ringe, bør du vurdere å bruke din personlige datamaskin i stedet. Observere de samme pleasantries og telefon etikette selv om du ringer fra en PC. Hvis du har venner og familie som bor i utlandet eller ut av staten og ønsker å snakke med dem for billig, bør du vurdere å bruke PCen.