O2e

Hvordan å rydde opp Windows Oppgavebehandling

Windows Task Manager er et praktisk verktøy som overvåker datamaskinens ytelse. Det søker som i dag kjører og kan også stoppe visse prosesser og oppgaver. Hvis datamaskinen skal vise vise noen tegn til å bremse ned, vil Oppgavebehandling ytelse kategorien kan du vise hvor mye minne du bruker opp, sammen med en graf som skal vise hensyn den siste bruk. Hvis du ikke er fornøyd med ytelsen til datamaskinen din, kan det være nødvendig å gjøre noe vedlikehold for å forbedre den. Her er hva du kan gjøre:

  • La Task Manager kontrollere om ressurser til prosessoren og minnet er tilstrekkelig nok.
  • Hvis du ikke er fornøyd med datamaskinens hastighet, kan det være på grunn av visse programmer som startes når du starter opp. De forårsaker forsinkelser når du starter Windows, og kan definitivt tregere datamaskinens hastighet fordi de bruker opp systemressurser. Hva registeret renere gjør er å sjekke din Windows-registeret og påpeker både ugyldig og utdatert informasjon fra den. Hva de gjør er rot bare opp databasen i registeret. Når disse spesielle oppføringer er faste, kan systemet kjøre så glatt og så feilfri som mulig.
  • En annen måte å øke hastigheten på datamaskinen, er å defragmentere harddisken, tøm ut impermanent filer eller rengjør Systemgjenoppretting poeng. Ved hjelp av et verktøy som er ment å rense ut registeret er fortsatt den mest effektive metoden for å øke datamaskinens hastighet. Den viktigste grunnen til at dette bør rengjøres er fordi den fungerer som lagringsområde for all informasjon om din datamaskin og det kan bli fullastet som påvirker hindre datamaskinen i å fungere sitt beste. Task Manager prosesser kategoriene viser deg alle prosesser som kjører som bidrar sterkt i bremse ned maskinen og hjelpe deg å finne den riktige kurs i å løse problemene.
  • Et register rengjøring verktøyet kan hjelpe deg å avgjøre hvilke av opplysningene i din Windows-registret bør forbli og som kan kastes. Reparere registeret vil løse en rekke problemer i systemets ytelse. Vis din Task Manager for å kontrollere om rengjøring verktøyet har gjort jobben sin og at ressursene blir håndtert capably å oppnå optimal ytelse.

Hvordan å rydde opp windows oppgavebehandling. Hvis du ikke er fornøyd med datamaskinens hastighet.
Hvordan å rydde opp windows oppgavebehandling. Hvis du ikke er fornøyd med datamaskinens hastighet.

Task Manager spiller en svært viktig rolle når det gjelder å få det beste ut av datamaskinen. Når den er koblet til et nettverk, kan det lett fortelle deg hvordan nettverket er i drift gjennom nettverket status. Det kan også finne ut om det er en annen bruker som er koblet til nettverket, se på hva han bruker nettverket for, og lar deg sende meldinger til andre brukere. Det kan være visse situasjoner der virus forårsaker oppgavebehandling feil. De kan også deaktivere Oppgavebehandling slik at visse unødvendige prosesser de kjører kan fortsette å gjøre det. Sørg for å løse disse Task Manager problemer og holde datamaskinen fri fra programmer som gjør mer skade enn godt til datamaskinen.