O2e

Hvordan å sammenligne telekort

En av de viktigste trinnene for å få best mulig avtale når du kjøper et telekort er å sammenligne priser. Det er en haug med hensyn når du sammenligner de ulike telekort tilgjengelig.

 1. Bestemmer prisen eller rate av kortet. Som blant de tilgjengelige kort har en billigere pris per minutt? Telekort vanligvis har tilgang tall trykket på dem. En gratis nummer som gjør samtalen mer pålitelig, og du er sikker på at samtalen vil bli koblet til den andre parten. Lokale tilgang tallene gir deg lavere rente når du ringer, og du vil nyte mer samtaletid i din neste samtaler. Vokt dere for telekort med skjulte kostnader. En tilknytningsavgift er belastet kortet ditt når samtalen er koblet til. Denne avgiften er vanligvis finnes i kort med svært lave priser.

  Noen selskaper pålegge vedlikehold og service avgifter for å dekke kostnadene ved å opprettholde telefonnettet og telekort. Andre selskaper også passere betaling av sine skatter til forbrukerne. De belaster høyere priser i enkelte samtaler som du gjør. Ekstra kostnader som lønn telefon og mobiltelefon tilleggsavgifter øke ringepriser. Dette er belastet når du ringer i offentlige telefonbokser og i mobiltelefoner.

  Faktureringsinformasjonen tilvekst påvirker også prisene på telefonkortet. Noen ganger, når du ringer, trenger du ikke spiser hele minutt. Vil samtalen bli avrundet til neste minutt eller de neste to eller tre minutter. En god telefon kortet har bare ett minutt avrunding. Se opp for disse kostnadene er gjort på telefonkortet.

 2. Hvordan å sammenligne telekort. Bestemmer prisen eller rate av kortet.
  Hvordan å sammenligne telekort. Bestemmer prisen eller rate av kortet.

  Sjekk om kortet kvalitet. Telefonkort kvalitet teller mer enn prisen. Det spiller ingen rolle hvor billig kortet er - hvis den ikke har god kvalitet, er pengene dine fortsatt bortkastet. Kortet skal gi deg en krystallklar talekvalitet, raske og enkle tilkoblinger, og bedre tjenester. Kortet skal være pålitelige i å gjøre lengre oversjøiske samtaler. Sikkert, vil du aldri angre din valgte telefonkort.

 3. Vær oppmerksom på fordelene som tilbys. En annen ting å vurdere er din telefonkort bekvemmelighet. Kortet skal være tilgjengelig på steder som du vanligvis besøker, slik at du kan skifte den når du går tom for tid. Internett tilbyr en rekke kort som du kan velge fra. Disse kortene har som regel en online kontoadministrasjon funksjon der alle dine transaksjoner blir overvåket. Du kan se etter samtaleloggen for å se hvor mange samtaler du gjør i en måned og hvor lenge hver samtale varer. Fakturering historien viser hver betaling du har gjort gjennom ditt kredittkort. Du har muligheten til å melde din konto for automatisk opplading når du er i ferd med å konsumere alle minuttene.

 4. Se for bruk av kortet i samtalene. Det er viktig når du planlegger å kjøpe et telefonkort som du vet hvor mye tid som du vil konsumere i samtalene. Kortet må ha en lengre taletid hvis du vanligvis ringe. Kortet skal ikke ha en utløpsdato, slik at den kan brukes selv for en lengre tid, spesielt hvis du sjelden et anrop, men det er en viktig samtale når du gjør. Det er også nødvendig at du tar til etterretning den gjennomsnittlige lengden av tid for samtaler som du har gjort. Det vil være nyttig for din neste kjøp.

  Sjekk om kortet kvalitet. Vær oppmerksom på fordelene som tilbys.
  Sjekk om kortet kvalitet. Vær oppmerksom på fordelene som tilbys.

  Noen ganger er det uunngåelig at telekort du velger har en tilknytningsavgift. Tingen å gjøre er å bruke kortet i en lang samtale, slik at du ikke vil bli belastet med et stort beløp for tilknytning. Men likevel, bedre ikke å kjøpe et kort med en tilknytningsavgift for å være sikker.

 5. Vurdere kundeservice på telefonkort. Kundeservice er viktig i et telefonkort selskap. Den legger opp til pålitelighet og engasjement av selskapet til sine kunder. Denne tjenesten skal være tilgjengelig 24 timer i døgnet og sju dager i uken, for å underholde samtaler fra kunder. Det kan være problemer som oppstår mens du bruker telekort, slik at kundene må acess til svar for sine spørsmål. Og problemene trenger umiddelbar oppmerksomhet fra tjenesteleverandører.

Febe er en freelance telefonkort ekspert som Quality International telekort som tilbyr billige forhåndsbetalte telefonkort priser som www.pingo.com .