O2e

Hvordan å sammenligne VoIP tjenesteleverandører, vurderinger og priser

VOIP eller Voice Over Internet Protocol er en terminologi som brukes for alle enheter som overfører talekommunikasjon via IP-nettverk som World Wide Web. På denne måten kan du enkelt gjøre videosamtaler over hele verden. Det er billigere og veldig enkel å bruke. Så lenge du har en datamaskin med Internett-tilgang og en programvare som tilbyr VoIP service, så du er klar. Mange selskaper tilbyr dette slik at du velger den rette for deg kan være litt vanskelig. Det er et svært konkurransepreget marked og få de beste prisene er en utfordring. Her er noen effektive tips som kan hjelpe deg å sammenligne VoIP tjenesteleverandører, vurdering og prissetting i å velge den beste som passer dine behov.

  1. Gå på nettet og bla gjennom listen over VoIP tjenesteleverandører. Voip.com, viatalk.com, vonage.com og packet8.com er eksempler på troverdige selskaper som du kan se etter. Det er svært anbefales at du besøker disse nettstedene enkeltvis. Sjekk historien av selskapene og ta notat av sine kontaktdetaljer for senere verifisering og forespørsler om deres service og promoer.
  2. For hvert selskap, sjekk om de har aktivering avgifter eller gebyrer. Noen selskaper krever ikke dette selv om du må dobbeltsjekke om det er skjulte kostnader som inngår for å være sikker.
  3. Sjekke hver av sine planer. Hvis du trenger dette for forretningsformål, må du se over deres forretningsplan delen. Hvis det er til personlig bruk, gå til bolig planer. Det er viktig at du sjekker sine priser per minutt, og deres månedlige og årlige avgifter.
  4. Før du registrerer deg til noe, ville det være klokt hvis du sjekke deres promoene ut først. På denne måten kan du spare mye penger. Oftere enn ikke, disse selskapene tilbyr spesielle kampanjer hele året.
  5. Se om de har begrensede og ubegrenset planer. Noen ganger er det billigere å få ubegrenset pakke spesielt når du bruker VoIP-tjenesten mye.
  6. Sørg for at du leser hver vilkår og betingelser og hvis det er en lås down periode. Vær klar over hvor lenge kontrakten vil være slik at du vet hva du kan forvente og justere din årlige budsjett.
  7. Hvis du fortsatt er usikker på om visse ting, ring deres kundeservice hotline og ikke nøl med å spørre de tingene som du ikke forstår. Det er også lurt at du kontrollerer promoene hvis de er fortsatt tilgjengelig.
  8. Sjekk områdene. Det er tider at denne tjenesten ikke er tilgjengelig for enkelte områder, spesielt de spesielle promoer. Sørg for at du sjekke det på deres hjemmeside eller bekrefte det med en kundebehandler.

Hvordan å sammenligne voip tjenesteleverandører, vurderinger og priser. Gå på nettet og bla gjennom listen over voip tjenesteleverandører.
Hvordan å sammenligne voip tjenesteleverandører, vurderinger og priser. Gå på nettet og bla gjennom listen over voip tjenesteleverandører.

Det er litt kjedelig å sammenligne VoIP tjenesteleverandører siden det er mange faktorer som du må vurdere. Vær tålmodig, og det vil sikkert være verdt innsatsen. Lykke til!