O2e

Hvordan å sette en twitter - merket på et nettsted

Twitter er et nettsamfunn rettet mot venner

Twitter er et nettsamfunn rettet mot venner, kolleger og familie. Det er designet for å være svært brukervennlig å oppmuntre hyppig bruk. Den har fått stor popularitet med den yngre set og blir nå brukt av nesten alle som liker å holde kontakten med venner og få nye venner online. Twitter-brukere kan skrive korte oppdateringer av 140 tegn på sin egen side. Disse kalles tweets som er postet i profilen din side, vår egen blogg og sende til settet av tilhengere.

Hvis du har din egen nettside, kan du legge til en Twitter merket til nettstedet ditt, og koble den til Twitter nettstedet slik at følgerne dine kan se dine oppdateringer. En Twitter merket kan være en skreddersydd ett eller du kan gjøre ditt valg fra de som er tilgjengelige fra Twitter hjemmesiden. Følgende instruksjoner vil hjelpe deg å sette en Twitter merket til et nettsted.

Hvordan å sette en twitter - merket på et nettsted. Du trenger en viss forståelse av HTML for å kunne plassere en twitter merket til et nettsted.
Hvordan å sette en twitter - merket på et nettsted. Du trenger en viss forståelse av HTML for å kunne plassere en twitter merket til et nettsted.

  1. Du trenger en viss forståelse av HTML for å kunne plassere en Twitter merket til et nettsted. Du bør logge inn på din Twitter-konto og gå til din profilside. Bla nedover til du ser feltet som sier Mer info URL der du kan legge til webadressen.
  2. Det er flere funksjoner å velge mellom. Velge funksjonen til vil tillate deg å legge til Twitter-merket. Dette vil ta deg til neste side hvor du kan få et merke for området.
  3. Fra alternativene gitt, velger du alternativet som sier at andre. Dette vil tillate deg å velge enten en Flash-basert eller en HTML-basert widget for et nettsted. Det vil være flere alternativer å velge mellom for eksempel Flash, Just Me hvor kun oppdateringer som er Flash-basert vises. Flash, med venner vil vise alle dine oppdateringer mens når du velger HTML / Javascript-alternativet oppdateringene vises i den grunnleggende HTML-format.
  4. Når du har fullført velge alternativene, vil Twitter automatisk generere HTML-koden som du kan kopiere og lime til ditt nettsted koden. Du trenger for å redigere og lim inn den genererte HTML-koden inn i din egen hjemmeside HTML script. Du har muligheten til å velge hvor du vil at Twitter merket skal vises på webområdet ditt siden.
  5. Lagre endringene og oppdatere nettleseren for å sjekke om merket er på rett sted der du vil den skal være. Du kan alltid gå tilbake og redigere koden for å endre plasseringen av Twitter-merket.
  6. Du har muligheten til å endre utseendet og farger, størrelse og form på Twitter merket du velger. Gjør alle de nødvendige endringene før du lar Twitter for å generere HTML-koden.
  7. Det er flere kunstnere og webdesignere som skaper andre former for Twitter merker at du kan få tilgang til og velge mellom. De fleste av dem er gratis, og disse skaperne er glad når du plasserer sine kreasjoner i ditt eget nettsted.

En Twitter merket på nettstedet ditt vil umiddelbart informere dine venner og tilhengere på de siste oppdateringene som du gjør fra ditt nettsted. Holde kontakten med venn og slektninger er en lek når du bruker en Twitter merket som de kan klikke på den og gå til Twitter-profilen og innleggene dine.