O2e

Hvordan å starte en datamaskin ved hjelp av remote desktop

Du har kanskje brukt Remote Desktop for å hjelpe dine venner feilsøke og løse sine problemer med datamaskinen, men vet du at du også kan bruke denne funksjonen til å starte en datamaskin eksternt? Ja, du leste rett. Du kan faktisk kommandere dine venners datamaskiner å starte uten å være der fysisk. Å vite hvordan du gjør denne løsningen ikke bare resultatet du en kake poeng fra dine venner, det kan du også gjøre alle de tingene du trenger å gjøre til en datamaskin eksternt. Er du klar til å vite hvordan man skal starte en datamaskin ved hjelp av Remote Desktop? Les trinnene nedenfor:

Hvordan å starte en datamaskin ved hjelp av remote desktop. Ctrl + alt + slutten.
Hvordan å starte en datamaskin ved hjelp av remote desktop. Ctrl + alt + slutten.

  • Command menyen. Gå til kommando-menyen ved å klikke på "Start" og deretter "Kjør". Type "Shutdown.exe" i tekstboksen som hadde dukket opp, og trykk på Enter-tasten. Du vil da bli spurt om du ønsker å "Shut Down" eller "Start" maskinen. Klikk på "Start" for å starte datamaskinen.
  • Ctrl + alt + del. Du kan allerede være kjent med Ctrl + Alt + Del tastekombinasjoner. Hvis dette er tilfelle, vet du at du kan bruke disse tastekombinasjoner for å få opp Task Manager og overvåke alle programmer som kjører i Windows. Bortsett fra dette, vil du også vite at du kan bruke Oppgavebehandling til å også lukke programmer som kjører. Hvis du vil starte en datamaskin ved hjelp av Task Manager, holder du Ctrl, Alt og Del tastene samtidig for å hente frem Task Manager. Klikk på "Start"-knappen på "Shut Down"-menyen for å starte datamaskinen på nytt eksternt.
  • Ctrl + alt + slutten. Hvis Ctrl + Alt + Del er de tastekombinasjonene som brukes til å starte eller nedleggelse en datamaskin via Task Manager, er Ctrl + Alt + End kombinasjonen brukes til å starte en datamaskin eksternt gjennom Remote Desktop. Trykk på Ctrl + Alt + End tastene samtidig for å få opp Remote Desktop menyen tilbyr å starte datamaskinen på nytt. Velg å starte datamaskinen på nytt, slik at datamaskinen startes på nytt uten noen å kontrollere den fysisk.
  • Ctrl + f4. En annen tastekombinasjon du kan bruke til å starte en datamaskin eksternt er Ctrl + F4. Pass på at du er på skrivebordet i Windows først, før du bruker denne kombinasjonen eller annet du vil lukke vinduet du nå leser. Hvis du allerede er på skrivebordet i Windows, hold Ctrl og F4 tastene samtidig for å få opp "Shut Down"-menyen. Velg "Restart" fra denne menyen for å starte datamaskinen eksternt.


Bortsett fra Windows 'Remote Desktop

Bortsett fra Windows 'Remote Desktop, det er programmene du kan bruke til å koble til en datamaskin eksternt. Noen av de mest populære eksterne skrivebordet programmer er LogMeIn, TightVNC, TeamViewer, og UltraVNC. Disse programmene tilbyr ulike funksjoner for å dekke alle dine eksterne datamaskinen kontrollerende behov. Hvis du tenkt på å prøve en av disse eksterne desktop programvare, kan du lese deres vurderinger først på Internett, slik at du enkelt kan bestemme velge hvilke av de programmene skal bruke. Også, ikke glem å lese eller i det minste bla i bruksanvisningen for det eksterne skrivebordet programmet du har valgt. På denne måten vil du ha en enklere tid å bruke programmet.