O2e

Hvordan å stoppe popups

Hvis du er en hyppig leser på internett, vil du ha kommet over de irriterende popups som florerer på nettet. Disse er små vinduer, som vises med uønsket reklame eller informasjon klipp når du besøker nettsteder og noen ganger også når du ikke er! Det finnes måter å unngå disse popups dukker opp på dataskjermen ofte. Hvis du er interessert i å blokkere popups lese instruksjonene nedenfor nøye.

Trinn 1

Blokkering web-annonser. I tilfelle du ikke allerede bruker en Google-verktøylinjen, laste ned en og installere den på datamaskinen din. Dette er en av de beste verktøylinjene med en innretning for å blokkere uønskede popup-annonser. Du kan også bruke verktøylinjer fra Yahoo og MSN om dine preferanser er for disse verktøyene.

Noen ganger popups fortsatt finne en måte å vise seg, men ... Hvis du arbeider med denne typen utholdenhet, sjekk ut popup blokkering programmer som Popwash.

Trinn 2

Hvordan å stoppe popups. Blokkering web-annonser.
Hvordan å stoppe popups. Blokkering web-annonser.

Konfigurere verktøylinjen. Når den er installert, kan du endre innstillingene og konfigurasjonene på verktøylinjen for å gjøre blokkeringsknappen mer effektiv. Selv om du ikke gjør slike endringer, er blokkering helt i stand til noen grunnleggende blokkering av annonsen innhold.

Trinn 3

Velge innholdet du vil blokkere. Mens du kan konfigurere blocker å blokkere alle popup innhold som standard, bør du være klar over at du ikke kan være i stand til å få tilgang til enkelte områder som krever slik av noen popup innhold for å fungere skikkelig. I slike tilfeller vil verktøylinjen blocker gi deg alternativer for å midlertidig eller permanent tillate popups eller annet innhold fra slike områder.

Trinn 4

Fjerne adware eller spyware. Dette er programmer som er skjult installert på datamaskinen som du bla gjennom ulike nettsteder, eller komme festet med all programvare som du laster ned fra internett. Å fjerne slike adware eller spyware, kan du prøve å bruke de "legg til / fjern"-programmene fra kontrollpanelet på datamaskinen din, eller er det flere programmer tilgjengelig som hjelp til å fjerne disse og ikke tillate eventuelle fremtidige installasjoner. I tilfelle du bruker Windows som operativsystem, er Windows Defender en god anti-spyware program for å installere. Andre eksempler på slik programvare er Ad-Aware SE eller Spybot S & D, for å nevne et par.

Konfigurere verktøylinjen. Velge innholdet du vil blokkere.
Konfigurere verktøylinjen. Velge innholdet du vil blokkere.

Sannsynligvis den beste måten å unngå adware eller spyware fra å infisere datamaskinen din er å stoppe nedlastingen fildelingsprogrammer som CometCursor, AudioGalaxy, Overnet, Morpheus, etc. mens du laster ned fildelingsprogrammer, sjekk for å se om de har adware eller spyware festet . Hvis ja, så ikke laste ned slike programmer.


Bli kvitt irriterende popups er en enkel oppgave, som er tydelig fra instruksjonene ovenfor. Du kan også sjekke operativsystem datamaskinen bruker, for å se etter eventuelle innebygde bistand for å blokkere popups, adware og spyware. Men hvis du er noen som ikke er en hyppig nettleser og er villig til å leve med noen popups når du surfer på Internett, så kan du hoppe over denne artikkelen!