O2e

Hvordan å stoppe venner fra å forlate HTML kommentarer på en myspace side

Før det var Facebook

Før det var Facebook, var MySpace den networking site av ungdom. Selv Facebook har overgått MySpace i forhold til antall brukere og appell, fortsetter MySpace å være en sterk konkurrent. I MySpace, kan du skreddersy og tilpasse nettstedet ditt ved å skrive inn CSS og HTML-koder. Disse kodene vil hjelpe deg endre de ulike delene av profilen din for eksempel "Om meg", "Jeg ønsker å møte," Interesser "og" Kommentarer "-delen. Du kan også laste opp bilder, videoer og flash-basert innhold til din plass. fra bildet innholdet til fontene og med musikk som spilles på nettstedet ditt kan tilpasses. Hvis du kan gjøre endringene på nettstedet ditt, de besøkende kan i tillegg.

På grunn av denne spesielle funksjonen, noen brukere blir frustrert fordi HTML kommentarer som dine venner legger på nettstedet clutters layout med store bilder og spam-meldinger. Du kan holde kontoen ser måten du opprinnelig tenkte det ved å blokkere og stoppe venner fra å forlate HTML kommentarer. Her er noen forslag:

  • Logg deg på myspace konto. Skriv inn ditt brukernavn og passord i de respektive tekstboksene for å åpne din MySpace-konto. Du kan fortsette til "Kontoinnstillinger" i profilen din. Klikk på "Profil Innstillinger" og søke etter "Change Kontoinnstillinger"-menyen under "Endre innstillinger" seksjoner. Du vil merke et alternativ merket "Deaktiver HTML." Klikk på knappen for å deaktivere HTML og trykk "OK" for å godkjenne endringen i innstillingene.
    Du kan teste om deaktivere funksjonen fungerer ved å spørre en venn eller et søsken til å prøve å legge på veggen. Hvis de ikke klarer å poste, så profilen din er angitt i henhold til dine ønsker.
  • Online etikette. Noen venner og brukere tar sine kommentarer personlig. For å unngå å skade en venn følelser, ville det være tilrådelig å legge ut en mild påminnelse på veggen spør brukerne / venner til å avstå fra å legge unødvendige kommentarer, spam og store bilder på bulletin din.
    Det er vanlig etikette å ikke la reklame, samt voksen-tema meldinger, i kommentarfeltet spesielt hvis du ikke er personlig kjent med eieren av nettstedet. Som eier, være skeptisk til å legge tvilsomme mennesker.
    Hvis personen av ergrelse fortsetter å legge unødvendige meldinger på veggen din, og du er lei av stadig å nekte / nekte sine kommentarer, kan det være en klok beslutning å ha den enkelte "un-friended" fra kontoen din.
  • Godkjenne kommentarer. I MySpace, får du mulighet til å godkjenne kommentarer før de får lov til å bli lagt ut på veggen. Å ha kommentaren ikke vises på veggen, er det bare avslå forespørselen å poste kommentar. For å aktivere denne pre-godkjenne kommentarer funksjonen, gå tilbake til "Kontoinnstillinger" side på nettstedet ditt, og under "Privacy Settings"-menyen og velg "Kommentarer godkjenne før du legger" alternativet.


MySpace har slike morsomme evner så gjør fele rundt med innstillingene og HTML koder for å tilpasse en plass som virkelig gjenspeiler deg. Ikke la venner og andre brukere å ødelegge estetikk veggen ved å publisere påtrengende bilder og meldinger i kommentarfeltet.

Hvordan å stoppe venner fra å forlate HTML kommentarer på en myspace side. Logg deg på myspace konto.
Hvordan å stoppe venner fra å forlate HTML kommentarer på en myspace side. Logg deg på myspace konto.

Tweak utseendet på profilen ved å skrive inn CSS-koder som påvirker fonter og farger. Du kan søke på nettet for gratis oppsett. Lykke til!