O2e

Hvordan å streame video til en TV

Du har kanskje video lagret i din bærbare som du vil at hele familien å se. Men i stedet for å få alle til å presse i bare for å se på skjermen, kan du streame video fra din PC til en TV. For å gjøre dette, må du ha riktig utstyr. Les videre for smarte instruksjoner om streaming video til TV-en:

 • Streame video trådløst. Dette er den enkleste veien å gå, men for dette alternativet vil du trenge en form for underholdning enhet som kan kobles til Internett. To eksempler på slike underholdning enheter er PlayStation 3 og Xbox 360. Du vil også ha en trådløs ruter for å gi Internett-tilkobling til trådløse enheter, hvis du ikke har en trådløs ruter, er et alternativ du kan bruke et nettverkskort, som du er nødt til å plugge inn din underholdning enhet.
  I din underholdning enhet, velg "trådløse innstillinger" fra Network Settings alternativet. Når du gjør dette, vil du være i stand til å bruke underholdning enhet å få tilgang til datafiler trådløst. Åpne mappen på PCen som har videoen du vil spille.
 • Bruk en trådløs skjerm router. En annen måte er å bruke en USB-til-VGA kit. Først fester USB trådløs kringkasteren på en USB-port på PCen. Få VGA-mottakeren og fest det på VGA-porten på din TV. Neste, må du installere riktig programvare i datamaskinen (settet bør ha en CD for å la deg installere denne programvaren). Når du har installert programvaren, trykk på "kilde" på TV-fjernkontrollen, slik at du kan endre utgang til VGA-kanalen. Til slutt tilbakestille datamaskinen slik at du kan vise videoer på TVen.
 • Bruk kabler. Hvis du ikke har riktig utstyr for å trådløst koble PCen til TVen, er et alternativ å bare bruke gammeldags kabler. For å gjøre dette, men må du plassere PCen rett ved siden av TV, i alle fall slik at kablene kunne imøtekomme avstand.
  Sjekk din datamaskin for en utgang som kan kobles med en port på TVen din. Noen av disse utganger omfatter følgende: en VGA-port, en DVI-port, en kompositt video port, en S-video-utgang, en HDI-port, eller en komponent video port. Hvis du er usikker på hva noen av disse portene ser ut, bør du kontrollere datamaskinens manual for å se om datamaskinen har noen av disse og hvordan du finner dem. Generelt, men bør datamaskinens utgang bli plassert på baksiden av datamaskinen.
  Den spesielle utgang på datamaskinen må samsvare med input-porten på TV-en. Hvis du har en HDMI-utgang for datamaskinen, for eksempel, bør TV-port være HDMI også.
  Du må også ha riktig kabel for å koble PC-en og TV-en. Den type kabel du bruker, avhenger av hvilken type produksjon og innspill porter som du arbeider med.
 • . Juster konfigurasjoner av Windows innstilling å gjøre dette, vil du trenger å gjøre følgende: Høyreklikk på skrivebordet, klikk på Egenskaper, og velg deretter "TV-utgang" fra menylisten. Hvis du synes å være å ha problemer, kan du prøve å justere oppløsningen fra 1024 til 800x600.


Det du har det

Hvordan å streame video til en TV. Streame video trådløst.
Hvordan å streame video til en TV. Streame video trådløst.

Det du har det! Dette er fremgangsmåten for streaming video fra din PC eller bærbar PC til TV-en. Nå kan du se videofilene dine og nyt PC bildefiler i stil. Lykke til!