O2e

Hvordan å synkroniseringen i istopmotion

Leppe synkronisering via iStopMotion gjør figurene dine ser ut som lydene de gjør virkelig komme ut av sine egne lepper. Denne applikasjonen lar deg redigere animasjonen på en ramme for ramme basis ved at du kan justere munn bevegelser for hver karakter som det går sammen. Justere lip sync bevegelser kan kreve mye av din tid og tålmodighet og trinnene nedenfor vil gjøre det lettere for deg å oppnå dette.

  • Velge visning kategorien. Ditt første skritt er å velge fanen for visning, som kan sees i nederste høyre del av skjermen i programmet. Når du har valgt "View"-fanen, velg "Rotoscope / Lip Sync"-alternativet.
  • Åpning av en film. Så du vil trenge for å åpne filmen filen du vil redigere. Velger du knappen som har bilde av en rund utstyr som bringer ut bla vinduet maskinen. Klikk på "Load" og velge filmen filen du vil redigere for denne økten. Pass på å ikke åpne flere filmfiler på et gitt tidspunkt, siden dette vil spise opp minnet på maskinen unødvendig. Deretter må du velge "Vis i hovedvinduet" alternativet som kan sees i "Rotoscope / Lip-sync"-menyen. Filmen som du har valgt vises i søknaden arbeider vinduet som er en delt skjerm-modus på skjermen. Du vil også se live view på kameraet fra hva du holder på med.
  • Opptak animasjonen. Nå er du klar til å spille ditt arbeid. Velg "Record"-knappen som er farget rødt, og kan bli funnet under programmet arbeider vindu. Du vil merke at neste ramme på valgt filmen vil bli vist i dette området.
  • Endring munnen former. Du kan nå endre formen på munnen av tegnene som du vil redigere. Du kan gjøre dette ved å gå til venstre del av animasjonen vinduet som skal matche filmen ramme som er under vises i høyre del av det samme vinduet. Pass på at du redigerer den høyre delen av filmen.


De er de enkle trinn på hvordan du redigerer tegn

Hvordan å synkroniseringen i istopmotion. Velge visning kategorien.
Hvordan å synkroniseringen i istopmotion. Velge visning kategorien.

De er de enkle trinn på hvordan du redigerer tegn. Du må bare holde på å gjenta trinnene til du er fornøyd med resultatene. Spill arbeidet et par ganger, slik at du kan se om animasjonen er glatt og hensiktsmessig.

Hvis du er en Windows OS bruker

Hvis du er en Windows OS bruker, dessverre, det er ingen versjon av iStopMotion for ditt operativsystem. Dette vil bare fungere for de som bruker Mac. For best resultat, bør du oppgradere OS-versjon til Mac OS X Tiger med en QuickTime versjon av minst 7,1. Sjekk om din maskinvare kan kjøre programmet først før du laster ned den fullstendige versjonen eller gjøre noen innkjøp, i tilfelle du ikke har en kopi av denne søknaden, men likevel. Det anbefales også at for Mac OS X v10.2 brukere, bør du bruke iStopMotion versjon 1.5 og de som er på Tiger eller nyere, kan bruke versjon 1.8.1 eller nyere utgivelser.