O2e

Hvordan å utføre et nettsted søk

Website trafikk er faktisk en av de viktigste faktorene i å opprettholde eksistensen av nettstedet ditt i markedet. Dermed er rollen til nettstedet optimalisering også betydelig i dette scenariet fordi det gir attraktivitet til nettstedet ditt, derfor trekker den nødvendige trafikken. Som webmaster er det ditt mål å gjøre nettstedet attraktivt for det menneskelige øyet og vennlig mot søkemotorer. I tillegg bør siden rangeringen også være din bekymring i nettstedsøk fordi høyere siden rangerer, desto høyere sannsynlighet for å tiltrekke flere nettlesere. Lage nettsider som er vennlig mot søkemotorer er faktisk en utmattende oppgave. Nedenfor er de punktene som kan hjelpe deg i å lage et nettsted søk vennlig side.

Hvordan å utføre et nettsted søk. Domenenavn og layout.
Hvordan å utføre et nettsted søk. Domenenavn og layout.

  1. CSS stilark. Det anbefales sterkt at du bruker en ekstern CSS ark fordi søkemotoren skannere favorisere relevant samt enkle nettsider. Ekstern CSS er kjent for å minske intrikat et nettsted. Ekstern CSS garanterer også effektiv gjennomgang av søkeroboter. I tillegg kan du også bruke CSS tabeller for å opprettholde klarhet ditt nettsted.
  2. Domenenavn og layout. Pass på at du genererer en intelligent valg i å velge disse elementene. Husk at nettstedets domenenavn bringer flere nettlesere. En fin, hensiktsmessige og slående domenenavn griper lett oppmerksomheten av søkemotorer. Domenenavnet hjelper også nettlesere å forutse innholdet på nettsiden. Bortsett fra å generere gode domenenavn, bør du også sende inn et nettsted med god planløsning. En perfekt designet nettsted gir både søkeroboter og nettlesere lett tilgang til nettstedet og dets koblinger. Derfor inneholder en god layout alle lenker fra hjemmesiden.
  3. Katalogstruktur. Robotsøkeprogrammer er tilrettelagt av katalogstruktur. Send inn og sørge for at katalogstrukturen er ikke plagsom for skannere av søkemotoren. Et annet punkt å huske er at navnet på katalogstruktur skal være i samsvar med innholdet på nettstedet ditt. Dette vil opprettholde betydningen av nettstedet ditt i stedet foreslå motorer.
  4. Rammer. Bruk aldri en ramme på nettstedet ditt. Innlevering av nettsteder med rammer gjør utforskning av søkeroboter vanskeligere. Ikke bruke rammer tags heller. Rammer kodene vil også hjelpe søkeroboter ut innhold uanstrengt. Dette vil gi søkeroboter mer letthet i skanning ditt nettsted.
  5. Navngiving. Sørg for at du navngi artikler basert på tagger (f.eks arkitekt, biologi). God navngiving av filer vil hjelpe i å forbedre søkemotoren rangeringen av søkeordene dine.
  6. Hosting. Send inn nettstedet til en web vert leverandør som garanterer hundre prosent oppetid for ditt nettsted. I tillegg velger en vert som bærer HTTP-leser.

For å konkludere, med vekt på de ovennevnte elementene vil hjelpe deg å bygge et nettsted søk vennlig side.