O2e

Hvordan å verifisere en verisign sertifikat

En VeriSign sertifikat utstedt av VeriSign

En VeriSign sertifikat utstedt av VeriSign, et selskap grunnlagt i år 1995. Sin første oppgave var å gi tillit til elektronisk og Internett Commerce ved hjelp av digitale autentisering produkter og tjenester. Som en sertifiseringsinstans, er dens viktigste formålet med en slik attest for å bekjempe svindel og svindel nettsteder ved å bekrefte hvorvidt området du er i ferd med å gå inn er legitim eller ikke. Når et nettsted har en VeriSign sertifikat, betyr dette at et slikt nettsted ble anmeldt av VeriSign og regnes autentisk. Til denne datoen, sertifikatene som drives av VeriSign utgjør 3.000.000. Hensikten med slike sertifikater varierer fra detaljhandelen til finansielle tjenester, og selv militære. Dette er grunnen til at på internett VeriSign, er det nå anses som den største sertifiseringsinstansen bak godkjenning og kryptering. Det er imidlertid ikke nok at du bare se sertifikatet etter å ha besøkt en nettside. For ekstra sikkerhet kan det være lurt å kontrollere om et slikt sertifikat er ekte. Å gjøre det, bare følg trinnene nedenfor.

Hvordan å verifisere en verisign sertifikat. Juster innstillingene for pop-up blocker.
Hvordan å verifisere en verisign sertifikat. Juster innstillingene for pop-up blocker.

  • Juster innstillingene for pop-up blocker. Dette trinnet er viktig å verifisere en VeriSign sertifikat. Pop-up blokkering hindrer pop-up-vinduer fra åpningen og dette ville ikke gjøre deg i stand til å bekrefte VeriSign sertifikater.
  • Besøk nettsiden. Det første du trenger å gjøre for å kontrollere om VeriSign sertifikat av et nettsted er ekte eller ikke, er å besøke nettstedet involvert.
  • Søke etter Verisign-sertifikatet. Når du allerede er på nettstedet, vil neste skritt å gjøre være å finne VeriSign sertifikatet. Dette sertifikatet er visualisert ved hjelp av setningen "VeriSign Secured" etterfulgt av en stor hake. Vanligvis, fargen på et sertifikat som det er lyse rødt. Det er først etter å finne sertifikatet at du vil være i stand til å bekrefte det.
  • Velg Verisign-sertifikatet. Når du har funnet den VeriSign sertifikat, må du klikke på det. Når du gjør dette, vil en pop-up vindu øverst i nettleseren din vises som inneholder en webadresse.
  • Sjekk informasjon fra pop-up vindu. Når pop-up vindu vises, tar tid i ser nøye på opplysninger som nevnt i den. Som nevnt tidligere, slike vinduer bør inneholde en webadresse. Webadressen bør starte med https://seal.verisign.com. I tilfelle at det ikke starter med en adresse som det, betyr dette at nevnte VeriSign sertifikat ble smidd og er ikke ekte. Mesteparten av tiden, nettsteder med smidde eller falsk sertifikater er ikke lovlig, og gi falske, uredelige data og informasjon. Noen ganger slike områder også kjøre svindel. Og så, i tilfelle du støter slikt mens bekrefte en, er det bedre å rapportere sa nettsted til VeriSign.


Det ville ikke være av noen skade hvis du tar ekstra tiltak for å verifisere gyldigheten av en slik VeriSign sertifikat. Du har alltid muligheten til å kontakte VeriSign. Nettsteder som viser falske sertifikater er ofte illegitime nettsteder som kjører svindel eller gi falske opplysninger. Dette er grunnen til at det er viktig at du kontrollerer nevnte sertifisering for å unngå å komme i falske transaksjoner online.