O2e

Hvordan å vise teksting med Sony DVP cd / dvd - spiller

Se DVDer av konserter

Se DVDer av konserter, TV-programmer og filmer er praktisk fordi du får til å slappe av i komforten av ditt eget hjem, skreddersy opplevelsen til din smak og fortsatt helt nyte funksjonen av ditt valg. Pluss, er DVD-plater vanligvis fullpakket med tonnevis av ekstra innhold og featurettes som slettede scener, bak kulissene-dokumentarer og mye mer. Men det er en ekstra aspekt avgjørende for enhver DVD som dessverre ikke alle har. Det kan virke ubetydelig i begynnelsen, men når du ser på det, og kan ikke finne det, vil du sikkert bli igjen som ønsker. DVD-funksjonen i spørsmålet? Undertekster. Fremmedspråk er bare vrøvl uten dem, og det kan gjøre hele forskjellen i å forstå en kritisk scene dialog. Her er hvordan å vise teksting med Sony DVP CD / DVD-spiller:

  • Kompatibel med tv. Før du begynner å se på DVD og ser for undertekster, sørg for at din Sony DVP CD / DVD-spiller er riktig koblet til TV eller monitor. Kontroller at alle kablene er koblet til de riktige portene eller annet du kan blande opp lyd og video. Kontroller at lyden og bildekvaliteten å sørge for at DVD-spillere er kompatibel med TVen eller annet, vil du selv bli mer distrahert av Snøhvit bilde, feil farger og dårlig lyd.
  • Arbeider kontrolleren. Selvfølgelig bør du også ha rett kontrolleren. Nøkkelen til ethvert hjem teater enhet eller spilleren er kontrolleren som, du gjettet det, kontrollerer sine funksjoner. De fleste spillere lar deg styre de mest grunnleggende funksjonene fra selve enheten liker volum endring, stoppe og spille, og ta ut og sette inn platen. Det er imidlertid fra kontrolleren, hvor du kan fikle med de mer kompliserte og integrert alternativer som for eksempel lyd og video alternativer og selvfølgelig vise undertekster. Sørg for at du har en klar bane til DVD-spilleren mottaker og at senderen fungerer. Batteriene må jobbe i tillegg.
  • Spille av en film. Velg hvilken CD eller DVD du ønsker å se, og sett den inn i spilleren riktig. Når den er ferdig lasting, bør det begynne å spille og lede deg til DVD-menyen.
  • Viser undertekster. Det er to måter å aktivere teksting. Mens du ser på film, kan du se etter "Teksting"-knappen på kontrolleren til å bla gjennom alle tilgjengelige språk eller se etter alternativet med "Display"-knappen. Eller, hvis det er tilgjengelig i DVD-menyen, før du starter filmen, kan du allerede vise undertekster ved å velge den aktuelle alternativet.
  • Lese bruksanvisningen. Rådfør deg alltid med DVD-spilleren bruksanvisningen når du er i mørket om noe angående spillerens ytelse. All informasjon skal være der for perusing din.


Viser undertekster når tilgjengelig skal være enkelt

Hvordan å vise teksting med sony DVP cd / dvd - spiller. Arbeider kontrolleren.
Hvordan å vise teksting med sony DVP cd / dvd - spiller. Arbeider kontrolleren.

Viser undertekster når tilgjengelig skal være enkelt, og det egentlig er, i nesten alle tilfeller. Dermed, med Sony DVP CD / DVD-spiller er det ikke annerledes. Det tar mindre enn et minutt å vise teksting, og når du gjør det, vil du aldri feiltolke en scene eller gå glipp av en del av dialogen igjen.