O2e

Hvordan å vite det beste ved til en subwoofer boks

Subwoofere er alltid til stede for bileiere som ønsker den beste bilen stereoanlegg. Subwoofere hjelpemiddel i å produsere lavere frekvens lyder og thumping bass som er en del av hver sang du spiller på stereoanlegget. Du vil måtte installere subwoofer skikkelig i bilen din selv for å hindre den fra å bli skadet, og du må velge riktig materiale for subwoofer boksen slik at du fortsatt får god lydkvalitet. Det er pre-laget subwoofer bokser tilgjengelig ute i markedet. I stedet for å kjøpe en subwoofer boks på et så dyrt pris skjønt, hvorfor ikke lage din egen? Du kan selv tilpasse sitt design som passer din smak og uttrykke din personlighet. Et spørsmål som kommer til hjernen om ville være det materialet ville være perfekt til huset ditt subwoofere?

Hva du skal bruke er et materiale som ikke vil føre til at lyden vil gi gjenlyd og produsere ubehagelig og forvrengt lyd. Massevis av bileiere vil være enige om dette, men løvtre er en stor NO. I stedet, er det materialet det typisk kryssfiner. Du må velge den beste kvaliteten av kryssfiner selvfølgelig. Bjørk, eik eller Marine Grade kryssfiner er de beste valgene når kryssfiner plukking, og kan brukes til å lage en høyverdig subwoofer boksen. Et annet populært valg ville være Medium Density Trefiberplate, eller MDF. Dette er en sammensatt treprodukt som er laget fra treavfall fibre limt sammen. Det er gjort veldig fint og jevnt, så det er mindre mulighet for "rive ut" og vil gi deg glatte kanter når saget. Kryssfiner og MDF er mindre tett forhold til ekte hardtre, slik det gjør at subwooferen boksen til vær endringer i temperatur, og det vil ikke utvide seg og trekke så mye som et løvtre, og dermed gi deg god kvalitetslyd.

Når du er ferdig å velge materiale for subwoofer boksen

Når du er ferdig å velge materiale for subwoofer boksen, enten kryssfiner eller MDF, husk at du må få materialet i 3/4 tommers til 1 cm tykkelse. Hvis du går for tynt, risikerer du cracking subwooferen boksen, og noe tykkere vil ikke tillate subwooferen boksen for å prestere på sitt beste. Sørg for at du omhyggelig måle subwoofer, slik at du ikke kaster bort noe av materialet ditt, din tid og dine penger selvfølgelig. Du trenger ikke at mange negler når du gjør ditt subwoofer boksen. Alt du trenger er en god kvalitet snekker lim til å bli endene av subwooferen boksen.

Hvordan å vite det beste ved til en subwoofer boks. Når du er ferdig å velge materiale for subwoofer boksen.
Hvordan å vite det beste ved til en subwoofer boks. Når du er ferdig å velge materiale for subwoofer boksen.

Forhåpentligvis denne artikkelen gir deg noen innsikt for å forberede deg på å lage din egen subwoofer boksen. Lykke til med treverk, bare sørg for at du får det beste materialet for å beskytte investeringen din.