O2e

Hvordan å vokse hår med poser programvare

Poser er et 3D program som lar deg bruke mennesker og dyr animasjon. Du kan bruke forskjellige kommandoer for å animere karakteren som du har valgt. Du kan også bruke den til å hjelpe deg med å velge hva du skal ha, hvilken stil av hår å bruke, etc. har det blitt en berømt verktøy for digitale kunstnere i å lage bilder ved hjelp av menneskelige figurer. Poser animasjon kan sees i industriell virksomhet, som 3D-animerte retninger for dagligvarebutikker som Wal-Mart. De kan også bli sett i videospill applikasjoner. Har du sett en Discovery Channel eller National Geographic dokumentar hvor de bruker animerte tredimensjonale figurer i sitt program? Det er Poser.

Du kan gjøre mange ting med denne typen programvare

Du kan gjøre mange ting med denne typen programvare. En av dem er økende håret med Poser. Følg disse trinnene, og på kort tid vil du bli animere figurer selv.

Hvordan å vokse hår med poser programvare. Du må ha poser programvare på datamaskinen.
Hvordan å vokse hår med poser programvare. Du må ha poser programvare på datamaskinen.

  • Du må ha poser programvare på datamaskinen. Den kan kjøpes på nettet. Du kan bruke kredittkortet ditt i å betale for det.
  • Når du har installert programvaren, kan du nå begynne å animere mennesker og dyr. I dette tilfellet vil du vokse hår ved hjelp Poser.
  • Alle modeller trenger en 'hår cap "før inn i håret rommet. Det er et bibliotek Tab der du kan velge din modell. Velg hår, nummeret på modellen du liker (f.eks Poser 1), og Skull Caps. Skallen cap må passe hodet ditt valgte modellen. Bruk parameter ringer for å gjøre dette.
  • Velg hår rom. Der velger ny vekst i fanen. Klikk på Lagre. Etter den første hårtype er lagret, velg Edit Vekst Group. Du kan nå velge flekker på modellens hode hvor du ønsker å vokse hår. Det er et kamera program der du kan flytte kameraene i forskjellige vinkler for å kunne se modellens hode. Venstre klikk på det stedet for å opprette et rektangel. Den valgte håret varierer i farge.
  • Det er verdier som må inngås. Disse er i Pull Back, Nedtrekk, Pull Side, Lengde Varians og hårlengde parameter ringer. Verdiene avgjør lengden på håret som du ønsker for din karakter. Bruke de forskjellige Pull ringer å justere håret.
  • Når du har angitt verdiene på parameteren ringer, kan du nå klikke hår redigere og begynne styling modellens hår. Velg forskjellige frisyrer og velge den stilen som du liker best.


Menneskelige figurer er ikke de eneste bildene som du kan animere

Menneskelige figurer er ikke de eneste bildene som du kan animere. Du kan lage animasjoner til dyr, insekter, insekter og selv dinosaurer. Du kan også bruke forskjellige positurer installert i programvaren for menneskelige animasjoner. Bruke Poser programvare og rendering pakken kan du lage figurer henhold til dine preferanser. Du kan gjøre dette som et tidsfordriv eller du kan bruke Poser hvis du kjører en bedrift som trenger å gjøre bruk av programmer som Poser tilbyr. Husk å alltid lagre animasjoner, slik at du alltid kan gå tilbake til det etter.