O2e

Hvordan airbrush bilder i photoshop

Photoshop gjør det enkelt for oss å redigere bilder for å forbedre en persons ansiktstrekk. Det følgende er en enkel guide til hvordan å utføre denne oppgaven.

Hvordan airbrush bilder i photoshop. På tastaturet.
Hvordan airbrush bilder i photoshop. På tastaturet.

En. Lansere Adobe Photoshop og dra opp det bildet du ønsker å airbrush.

Hvis mulig, bør bildet være av god oppløsning.

2. Generere et duplikat lag av bildet.

På tastaturet

På tastaturet, trykk "CTRL" og "J" samtidig for å lage en kopi av bildet. Deretter trykker du "CTRL" og "G" for å sette den dupliserte inn i et lag gruppe. Gi denne dupliserte laget som "Airbrush" for å gjøre det lettere for deg å skille hvilket lag det er. Trykk "CTRL" og "J" for å opprette et nytt lag og kall den «Blur».

3. Bruk "Blemish fjerning" teknikk.

Disse linjene er vanligvis le linjer. Hit "Image" etterfulgt av "Apply Image".
Disse linjene er vanligvis le linjer. Hit "Image" etterfulgt av "Apply Image".

Husk å klikke på airbrush lag da begynne å eliminere enhver ufullkommenhet eller feil på bildet ved å bruke "Clone Stamp". Klone stempel, som navnet tilsier, dupliserer en del av mønsteret. Dette gjøres ved å trykke på "Alt"-tasten på tastaturet ditt, og ved hjelp av musen, velge en del av bildet. Når du gjør dette, vil klone stempel gjør at du kan gjøre bruk av dette mønsteret, slik at du kan dekke uønskede flekker på bildet med den delen. Pass på å bruke klone stempel bare på små områder for å sikre at den skjuler du gjorde er effektiv nok.

Du kan også ansette bruk av "Spot Healing Tool" bortsett fra "Clone Stamp" i skjule urenheter på bildet.

3. Bruk "Color Picker" verktøy for å forenkle noen av linjene dukke opp på bildet.

Disse linjene er vanligvis le linjer

Disse linjene er vanligvis le linjer, rynker i pannen eller linjer funnet under øynene. Velg en lysere farge ved siden av det området du er i ferd med å jevnes. Lett airbrush over de linjene for å skjule dem.

4. Blur på bildet for å skape inntrykk av glatt bilde tekstur.

Husk å klikke på blur laget og deretter fortsette å utnytte filter kalt "Gaussian blur" for å utføre denne oppgaven. En annen blur du kan bruke er "Surface Blur" som gjør akkurat det samme som Gaussian blur bortsett fra at den bevarer edge funksjoner på den delen som du tåkelegge.

5. Tilsett "støy" filter for å blande lagene og sikre at bildet ikke avgir følelsen av en "shoppet" bilde.

Sette et tall ved siden av Beløp prosentandel for støy Photoshop vil sette på dette laget. Og deretter under "Distribution" sørg for å velge alternativknappen ved siden av "Uniform" og deretter plassere en hake ved siden av "Monokromatisk".

6. Slå sammen lagene.

Hit "Image" etterfulgt av "Apply Image"

Hit "Image" etterfulgt av "Apply Image". Velg "temp.psd" ved siden av Source, "Sammenslåtte" ved siden Layer, "Red" ved siden av Channel, "Multipliser" ved siden av Blending og innspill "100" på boksen ved siden av Opacity prosentandel. Når du har konfigurert disse innstillingene ovenfor, trykk på "OK"-knappen og du er ferdig airbrushing bildet.

Spill med lag og innstillinger selv og se hva som passer mest med bildet du redigerer. Være nyskapende og ikke vær redd for å eksperimentere med Photoshop.