O2e

Hvordan aktivere en gave pro konto på flickr

Flickr er et bilde og video hosting nettsted som tilbyr både gratis og gebyr-baserte webtjenester. Den ble opprettet av Ludicorp og deretter ble kjøpt av Yahoo!. Det er nå en blomstrende nettsamfunn og sies å øyeblikket drifter rundt fire milliarder bilder. Kanskje en av de funksjoner som støtter sin videre vekst er "The Gift of Flickr '. Dette gjør det mulig for medlemmene å kjøpe en Flickr Pro-konto for noen andre. Hvis du mottok en Flickr Pro-konto fra en venn eller en du er glad, her er de tingene som du trenger å vite for å aktivere kontoen.

  • Forstå forskjellen på en flickr pro-konto fra en flickr gratis konto. Et Flickr Pro-konto gir langt flere fordeler enn en Flickr gratis konto. Pro-brukere får ubegrenset bildeopplastingene (20 MB per bilde) og ubegrenset video opplasting (maksimalt 90 sekunder, 500 MB per video). Mye bedre enn 100 MB bildet ble grensen per måned (10 MB per bilde) og to videoopplastinger per måned (maksimalt 90 sekunder, 150 MB per video) oppgitt til Gratis bruker brukere. Pro-brukere får ubegrenset lagringsplass, ubegrenset båndbredde og arkivering i forhold til 200 nyeste bildene i Bildestrøm visning av Free brukere. Bilder og videoer kan bli lagt i opptil 60 grupper bassenger for Pro-brukere, men bare 10 gruppe bassenger for gratis brukere. Andre Pro perks inkluderer ad-fri surfing og deling og visning av deres telle og referrer statistikk.
  • Vær oppmerksom på at en yahoo-konto må bli assosiert med flickr pro-konto. Siden Flickr er nå eid av Yahoo trenger du en Yahoo-ID for å bli assosiert med Flickr Pro-konto. Gå til Yahoo hjemmeside og registrer deg. Denne prosessen er gratis og kan raskt ferdig. Etterpå kan du navigere tilbake til Flickr og aktivere Pro Gift. Ta oppmerksom på at hvis du allerede har Yahoo mail, så kan du bruke den e-adresse og passord for å få tilgang til Flickr-webområdet.
  • Aktiver gave koden til flickr pro gave. Gå til Flickr hjemmeside og logger på med din Yahoo-ID og passord. Hvis du ikke har en konto ennå, kan du klikke på "Registrer deg" linken og skriv inn all nødvendig informasjon for å opprette en ny konto. Når du er logget inn, få tilgang til gave aktivering siden. Skriv inn gave koden angitt i e-post eller gavekort som ble sendt til deg. Klikk på 'GSV' linken og les den nøye. Gå tilbake til aktivering side, sette en hake på boksen som sier 'Jeg bekrefter at jeg har lest, forstått og godtar overraskende korte Flickr Gift Vilkår og betingelser' og klikk på 'Gå'.

Hvordan aktivere en gave pro konto på flickr. Forstå forskjellen på en flickr pro-konto fra en flickr gratis konto.
Hvordan aktivere en gave pro konto på flickr. Forstå forskjellen på en flickr pro-konto fra en flickr gratis konto.

Når Flickr Pro Gave er aktivert, kan du nå fortsette med å laste opp og dele alle dine bilder og videoer til din konto. Men før busying selv med denne oppgaven, må du ikke glemme å takke den personen som ga deg Flickr Pro-konto som en gave.