O2e

Hvordan annonsere en hjortejakt lease

Ikke lenger er jungeltelegrafen den eneste måten å markedsføre din hjort lease

Ikke lenger er jungeltelegrafen den eneste måten å markedsføre din hjort leieavtalen. Du har nå valget av internett markedsføring, magasinet annonser, avis, og lokale annonser. Det er egentlig opp til deg å bestemme hvor mye krefter du vil legge i det. Du kan bokstavelig talt nå hele verden fra datamaskinen. Her er flere måter å markedsføre din hjort leieavtalen, slik at du kan maksimere potensialet til å tjene penger.

Den raskeste måten å nå et stort marked er å bruke internett

Den raskeste måten å nå et stort marked er å bruke internett. Hvis du ikke har en datamaskin eller internett på din egen gå til ditt lokale bibliotek og bruke Internett for gratis. Mange av disse områdene vil lar deg liste for gratis. Her er en liste over johnsonoutdoorservices.com, basecampleasing.com, hjort-leases.com, huntinglease.com, og midwesthuntinglease.com er noen gode nettsteder med høy trafikk på Internett. For å få best mulige resultater fra annonsen sette bilder av din eiendom og spill på annonsen En detaljert beskrivelse av eiendommen din og hva slags spill du har tilgjengelig.

Selv i denne elektroniske tidsalderen ikke alle bruker internett

Selv i denne elektroniske tidsalderen ikke alle bruker internett. Magasiner er fortsatt en utmerket måte å annonsere og nå et stort kundegrunnlag. Jegere fra hele Nord-Europa vil plukke opp disse magasiner og se annonsen Leserne av disse magasiner er din eksakte målgruppen (no pun intended) for jakt lease. Du kan kjøre en annonse eller en trykt annonse hvis du ønsker å samle enda mer oppmerksomhet for leieavtalen. Disse magasiner tilbyr en stor kundebase for jakt lease: "Bow and Arrow Hunting", "Bowhunter Magazine", "Bowhunting World", "Buckmasters", "Field & Stream", "Fur Fish & Game", "Gun Dog", " North European Whitetail "," Petersens Bowhunting "," Predator Extreme "," Shooting Sportsman "," Sports Afield "," Tyrkia og Tyrkia Hunting "," vannfugler Magazine ", og" Whitetail Journal ".

Å markedsføre din lease lokalt har du flere alternativer

Å markedsføre din lease lokalt har du flere muligheter. Du kan kjøre en annonse i klassifisert delen av lokalavisen. Den frie kaste bort shopper papir er en annen god måte å annonsere, og det er vanligvis ganske rimelig. En annen måte er å sette opp annonser på lokale fôr butikker, restauranter, bensinstasjoner, jernvarehandel, pistol butikk, og hvor som helst som har en oppslagstavle for annonser. Hvis eiendommen har forside på motorveien sette opp en annonse på gjerdet ditt med ditt nummer. La din egen bil eller lastebil være din tavla. Gjør et tegn og fest den til ryggen vindu eller dør med din jakt lease informasjon.

Det neste trinnet er annonsen

Hvordan annonsere en hjortejakt lease. Ikke lenger er jungeltelegrafen den eneste måten å markedsføre din hjort lease.
Hvordan annonsere en hjortejakt lease. Ikke lenger er jungeltelegrafen den eneste måten å markedsføre din hjort lease.

Det neste trinnet er annonsen. Et flott bilde er verdt tusen ord så bruke bilder av spillet ditt og land hvis mulig. Annonsen trenger spillet tilgjengelig, priser, beliggenhet, fasiliteter og kontaktinformasjon.