O2e

Hvordan åpne en paypal kjøpmann konto

PayPal er en av de mest populære elektroniske betalingsløsninger

PayPal er en av de mest populære elektroniske betalingsløsninger. Nesten alle gjør forretninger på Internett bruker disse. Videre folk som gjør sine innkjøp på nettet bruker PayPal til å betale for ting de bestiller eller til å betale sine regninger. Det er praktisk, trygg og sikker. Det samme bekvemmelighet gjelder for nettsteder som selger ting på nettet også. Ved hjelp av PayPals selgerkonto service, kan du legge til en betaling gateway til din tilbød å håndtere betalinger og kjøp fra kundene enkelt med ingen problemer overhodet. Sette opp kontoen faktisk er en bris på grunn av den brukervennlige trinnvise instruksjoner på PayPals nettsted.

Besøk paypal nettsiden

Besøk paypal nettsiden. Logge seg på Internett og skriv inn paypal.com på nettleseren bar og trykk enter. Dette bør omdirigere deg til PayPal hjemmeside hvor du kan logge inn eller registrere deg dersom du ikke har noen eksisterende konto.

Registrer deg for en PayPal-konto

Hvordan åpne en paypal kjøpmann konto. Besøk paypal nettsiden.
Hvordan åpne en paypal kjøpmann konto. Besøk paypal nettsiden.

Registrer deg for en PayPal-konto. Hvis du allerede har en PayPal-konto, så du kan like godt se bort fra dette trinnet. Hvis du ikke har, deretter registrere deg for en ny konto. En PayPal-konto er et krav for å åpne en PayPal selgerkonto. For å registrere en ny konto, klikk på "Logg inn" øverst til høyre på siden. Socket all nødvendig informasjon som e-postadresse som skal være poenget med kontakt og betaling for kontoen din, spurte ditt navn, adresse, fakturaadresse, og annen relevant informasjon for deg. Sørg for å velge hvilken type konto du vil registrere deg for. Alternativene er en personlig, premier, og virksomheten PayPal-konto. Velg den fremste eller virksomhet kontotype for å gi deg tilgang til å opprette en PayPal Merchant konto. Bekreft konto ved å koble den til ditt kredittkort eller din bankkonto.

Logg deg på kontoen din. Når kontoen er opprettet av hvis du har en eksisterende konto, logger du den for å gå videre til Merchant tjenester.

Bruk paypal veiviseren

Bruk paypal veiviseren. For å opprette din kjøpmann konto med PayPal, se etter Merchant Services og klikk på den. Les instruksjonene for å aktivere veiviseren. Du vil få tre valg om hvordan å håndtere betalinger som er nettstedet betalinger, e-fakturering, eller å bruke PayPal som et alternativ betalingsmåte. Følg instruksjonene og fyll inn nødvendig informasjon. Velg den beste måten å håndtere betalinger. Siden målet ditt er å få PayPal som betalingsløsning for nettstedet ditt, velg nettside betalinger og velge om du vil ha en handlevogn eller å legge en enkel knapp som vil lede dem til å betale gjennom PayPal. The Merchant tjenester av PayPal tilbyr auksjon verktøy også.

Integrer inn på ditt nettsted

PayPal er en av de mest populære elektroniske betalingsløsninger. Registrer deg for en PayPal-konto.
PayPal er en av de mest populære elektroniske betalingsløsninger. Registrer deg for en PayPal-konto.

Integrer på ditt nettsted. Når du følger PayPal veiviseren og har skapt selgeren kontoen du vil, er det på tide å integrere det på nettstedet ditt. Du vil bli gitt visse HTML-koder som du kan kopiere og lime inn i HTML-programmering av nettstedet ditt. Disse kodene vil gi deg de knappene som kundene kan klikke for å kjøpe et produkt fra ditt nettsted. Be om hjelp fra din web designer eller utvikler om hvordan å integrere det på nettstedet ditt på riktig måte. PayPal har opplæring på dette også.

Så snart din PayPal Merchant konto er satt opp og integrert i nettstedet ditt, er det på tide å drive trafikk og kunder til nettstedet ditt for å øke salget. Ikke bekymre deg. PayPal har du dekket med hensyn til behandlingen av utbetalinger.