O2e

Hvordan arbeide en INVION GPS

I vår verden av digital teknologi

I vår verden av digital teknologi, kan GPS-mottakere være en svært verdifull gadget, spesielt for folk som er konstant på farten, eller de som liker å gå ut i naturen for treks, turer og camping turer. En slik gadget er INVION GPS. Det betyr ikke bare gi deg din nåværende posisjon, men også fører deg til din destinasjon. Det er som et elektronisk kart. Den kommer i lekker design som passer alles annerledes livsstil. Det er viktig å vite hvordan du skal bruke denne kule elektronisk enhet for å oppleve alle fordelene ved å eie en.

Her er noen ting å vite i å jobbe en INVION gps.

  • Først og fremst, sørg for at du har en stikkontakt for lading formål. Lade enheten før du gjør noen sette opp. Koble strømadapteren til strømkontakten på INVION og koble den til strømuttaket. Koble INVION når det er fulladet. Vil du vite at det er fulladet når den røde ladelampen slukker.
  • Sett SD-kortet inn i SD-sporet på enheten din. Sørg for å sette det riktig og sikkert. SD-kortet inneholder kart, innstillinger og oppgraderingsmuligheter.
  • Slå på enheten. Les brukeravtalen til enten godta det eller avvise det. Deretter går du til INVION hjemmeside for å laste ned kart og oppgraderinger på SD-kortet.
  • Du er nå klar til å bruke INVION. Gå til hovedmenyen og klikk på Routing knappen. Du kan nå programmere den nye ruten eller Point of Interest (POI) ved å skrive inn adressen til din destinasjon. Enheten vil nå finne posisjonen din og reisemålet og lage en plan for den mest effektive måten å komme dit.
  • Du vil høre en stemme fra enheten til å veilede deg på vei. Bør du gå ut av kurs, vil INVION ringe din oppmerksomhet og vil gjøre en ny plan for å omdirigere deg til din destinasjon. Du vil bli veiledet av INVION din før du endelig komme til ditt interessepunkt.
  • Å skape et hjem standardplasseringen, klikker du bare på Hjem-knappen og skriv inn din fullstendige adresse og lagre den. Du kan også lagre dine mest favoritt steder ved å klikke på Favorites-ikonet. Du vil se alternativer for å legge til, slette eller endre navn din favoritt steder på den nedre delen av skjermen på INVION din.
  • Å gå til din favoritt sted eller interessepunkt, klikk på POI-knappen. Hvis du velger "På Adresse," det vil gi deg en liste over steder av interesse som er i nærheten av en bestemt adresse. Og hvis du velger "På nåværende POS" det vil gi deg en liste over steder av interesse som er i nærheten av din nåværende posisjon. Mens på den aktuelle ruten, velg "langs ruten." Hvis du ønsker å finne steder av interesse som er i nærheten av destinasjonen din, velg "På Destination.
  • Har du ofte gå til restauranter, kjøpesentre og hoteller? Du kan også angi en kategori på ditt interessepunkt for disse. Din INVION vil plotte beliggenhet og komme deg dit.

Hvordan arbeide en INVION GPS. Sett sd-kortet inn i sd-sporet på enheten din.
Hvordan arbeide en INVION GPS. Sett sd-kortet inn i sd-sporet på enheten din.

Faktisk, med denne nye elektroniske enheten flere mennesker vil være i stand til å komme til sine destinasjoner på kortere tid. Reiser med familien på ferie kan bli mer praktisk og hyggelig for alle. Det er også praktisk for dem som lett blir borte. Den sure beats bære et papirkart med deg.