O2e

Hvordan arbeide med grafikk i Microsoft Publisher

Det er ikke nødvendig å se for spesialiserte desktop publishing programmer for å fullføre enkel side lay-utflukt og utforme oppgaver. Du kan bruke programmet inkludert i Microsoft Office-pakken kalt Microsoft Publisher. Følgende er måter på hvordan du kan arbeide med grafikk i Microsoft Publisher.

Hvordan arbeide med grafikk i microsoft publisher. Sett grafikk i microsoft publisher dokument.
Hvordan arbeide med grafikk i microsoft publisher. Sett grafikk i microsoft publisher dokument.

  • Sett grafikk i Microsoft Publisher dokument. Bildene i Microsoft Word Clip Art Gallery kan også brukes i Microsoft Publisher. Å legge til et utklipp bildet til Microsoft Publisher dokument gå til "Sett" fra menylinjen, bla til 'Bilde' og klikk på 'Clip Art'. Velg et bilde fra galleriet og velg "Sett inn 'for at bildet skal vises på dokumentet. Hvis du ønsker å bruke et av bildene du har på datamaskinen din, gå til "Sett" igjen, velg 'Bilde' og klikk på 'Fra fil ". Finn bildet lagret på datamaskinen og trykker "Sett" igjen.
  • Endre størrelsen og flytte grafikken i Microsoft Publisher-fil. Klikk en gang på bildet og du vil se dimensjonering håndtakene på sidene av bildet. Dra skaleringshåndtakene noen måte du ønsker å endre størrelsen på bildet. Å flytte den, klikk på bildet og hold nede museknappen mens du drar og slipper den til et bestemt sted på siden.
  • Roter grafikk du har satt inn i Microsoft Publisher-fil. Klikk en gang på bildet og du vil se at bortsett fra skaleringshåndtakene, vil det være en grønn sirkel som vises på toppen av bildet. Klikk på den grønne sirkelen og markøren vil forvandle til en halvsirkel med en pil på slutten. Mens rotere markøren er Aktiver, kan du rotere bildet til hvordan du vil ha det. Alternativt kan du gå til menylinjen, klikk på 'Arrangere', velg Roter eller 'Flip' og deretter 'Roter mot høyre "eller" Roter mot venstre.
  • Formatere teksten rundt grafikken. Høyreklikk på bildet og velg "Formater bilde" fra nedtrekksmenyen. Klikk på "Oppsett"-fanen og velge mellom 'Square "," Tight', 'Gjennom', 'Topp og bunn "eller" None "fra" tekstbrytingsstil "-delen. Klikk "OK" når du er ferdig og plasseringen av teksten rundt bildet skal endres i henhold til dine preferanser.
  • Formatere bildekontrollfunksjoner innstillingene for grafikk. Høyreklikk på bildet igjen og velg "Formater bilde". Klikk på "Picture"-fanen og sett den fargen du ønsker for bildet (Automatic, gråtoner, svart og hvitt eller Bleke). Du kan også justere 'Lysstyrke' og 'Contrast' av bildet i denne kategorien. Hvis du vil beskjære bildet oppgir verdiene i 'Venstre', 'Høyre', 'Topp' og 'Bunnen' felt som du ønsker å kutte.

Microsoft Publisher grensesnitt er lik som Microsoft Word. Sikkert, med praksis og fortsatt bruk, kan du enkelt gjøre deg kjent med programmet og dets verktøy.