O2e

Hvordan arbeide mer effektivt på en bærbar

I dag er det et behov for å maksimere plass du okkuperer

I dag er det et behov for å maksimere plass du okkuperer. Dette er veldig sant når du velger mellom en stasjonær datamaskin og en bærbar datamaskin. En bærbar datamaskin er bare mindre, og funksjonaliteten er økt ved at du kan ta den med nesten uansett hvor du går. Den bærbare har mange fordeler fremfor en stasjonær datamaskin bortsett fra plassen den opptar. Det er smidigere, og moderne bærbare PC-er på linje med ytelse og kraft av stasjonære datamaskiner, og er populære valg for en primær datamaskin i markedet.

Kan være i kontakt med resten av verden

Kan være i kontakt med resten av verden, til enhver tid og hvor som helst, på grunn av mulighetene for overføring av en bærbar datamaskin. Men en ulempe er at du må lære å manipulere pekeenhet, som har en læringskurve med folk flest. De fleste ville koble til en mus for enklere bruk. Men hva hvis du ikke har en, eller du glemmer å ta med musen? Her er noen tips som du kan bruke til å arbeide mer effektivt med den bærbare datamaskinen.

Kjenn dine programmer. Bærbare datamaskiner har programmer som det av en stasjonær datamaskin, avhengig av operativsystemet som er installert. To vanlige alternativer er Linux og all time favoritt Windows. Of course, MacBooks kommer forhåndsinstallert med Mac OS X (men du kan også dual-boot i Windows).

Hvordan arbeide mer effektivt på en bærbar. Kjenn dine programmer.
Hvordan arbeide mer effektivt på en bærbar. Kjenn dine programmer.

Kjenn dine funksjonstaster. Det er flere nøkler som du trenger å vite slik at du vil være i stand til å arbeide effektivt med den bærbare datamaskinen. Vet hva "F" funksjoner er, bruken av din skift, kontroll og ALT-tasten. Det finnes flere programmer som har snarveier. Du må vite disse også, slik at du kan minimere bruken av touchpad eller pekeenhet.

Lage snarveier for applikasjoner. En grunnleggende ting som du kan gjøre når du bruker Windows, er å lage snarveier til ofte brukte programmer. Klikk på hovedmenyen, eller på Start-knappen, og klikk deretter på Alle programmer. Velg et program der du ønsker å vite hurtigtasten og deretter høyreklikke på programikonet. Det er en meny som vises, klikker du på knappen Egenskaper nederst på menyen.

Under kategorien Generelt

Under kategorien Generelt, klikk på ordet snarveien, og se etter elementet som angir hurtigtasten. Du kan også endre hurtigtasten ved å taste inn en bestemt bokstav eller et tall som du vil lett identifisere seg med programmet. Følg instruksjonene tastene (opp, ned, venstre, høyre) for å lage en snarvei for de programmene som du vil bruke oftest. Du kan få tilgang til disse med en kombinasjon tastetrykk som inkluderer Ctrl, Alt, Shift, eller en kombinasjon av disse, pluss den definerte nøkkel.

Snarveier for Microsoft Word - Det er nå forskjellige versjoner av Microsoft Word, som er en av de vanligste programmene som en student eller en profesjonell bruker. Det er spesifikke hurtigtaster som du kan bruke, slik at du vil være i stand til å arbeide mer effektivt med programmet.

Hold kontroll og trykk deretter på O når du ønsker å åpne en fil

I dag er det et behov for å maksimere plass du okkuperer. Kjenn dine funksjonstaster.
I dag er det et behov for å maksimere plass du okkuperer. Kjenn dine funksjonstaster.

Hold kontroll og trykk deretter på O når du ønsker å åpne en fil. Ctrl-S lagrer en fil. Ctrl-P skriver ut dokumentet. Ctrl-I italicizes. Ctrl-B gjør den valgte teksten fet. Ctrl-U understreker den merkede teksten. Du kan bruke shift-tasten og trykk deretter på en bokstav eller et tall for å skifte til en stor bokstav eller skilletegn.

Lære å komme seg rundt med den bærbare datamaskinen er en veldig god måte å bli mer effektiv i å bruke det. Bærbare tastaturer og pekeenheter kan ta litt tid å bli vant til, men å lære å bruke disse kan hjelpe deg å bli mer produktiv når du er på farten.