O2e

Hvordan arkivere direktemeldinger

Takket være den praktiske natur moderne liv, en rekke viktige samtaler nå skje gjennom direktemeldinger programmer, for eksempel Yahoo Messenger, MSN messenger (nylig omdøpt Windows Live Messenger), AIM og selv den gode gamle ICQ. Den virkelige kunsten er at du kan logge disse samtalene, og lagre dem på harddisken din for dine egne personlige motiver. Hvis du bruker programmet Instant Messaging programvare som disse, kan du være interessert i hvordan du logger samtaler og arkivere dem, vel her er en god måte å komme i gang:

Hvordan arkivere direktemeldinger. Lagre samtaler. første.
Hvordan arkivere direktemeldinger. Lagre samtaler. første.

  1. Lagre samtaler. Første trinn her er ganske rett frem, må du sette det IM-programmet du bruker til å lagre samtaler. Vanligvis er det ganske enkelt. De fleste programmer, som AIM og Windows Live Messenger, har en boks du kan sjekke et sted i Innstillinger eller Alternativer-vinduet i sine hovedmenyer å logge samtaler. Når det er merket av, samtalene dine vises som. Html-filer, vanligvis i en bestemt mappe på My Documents plass.

    For eksempel, på AIM mappebanen er: Mine Dokumenter / AIMLogger / * kontonavn *, og inne har du samtalen logger med hver av kontaktene dine, viser samtalene du har hatt etter muligheten til å logge samtaler hadde blitt sjekket.

  2. Logging av samtaler til alle som bruker datamaskinen. Du må kanskje bruke en egen programvare som er utviklet for å logge direktemeldinger til og fra datamaskinen, uavhengig av programmet du bruker eller kontoen som er aktiv. Grunnen til dette er at du kan bare sjekke boksen for lagring samtaler når du er logget inn på din egen konto. Siden det er en privat setting, vil du ikke være i stand til å ha en registrering av andres samtaler, med mindre du er i stand til å logge på sin IM-konto.
  3. Hva de skal gjøre med samtalen logger. Enten du holde orden på dine samtaler for personlig underholdning eller for mer alvorlige formål, er det en god idé å holde dem organisert. Noen programmer (spesielt Windows Live Messenger), ikke hold bare én logg for hver av kontaktene dine, i stedet skaper de en serie av. Html loggfiler som bare spille inn din IM historie opp til en bestemt fil vekt. I så fall vil du kanskje å nevne loggene kronologisk, slik at du enkelt kan få tilgang til alle samtalen du hadde uten å se gjennom tonnevis av forskjellige logger.

Personlig

Personlig har jeg alltid holdt logger av mine samtaler, men jeg sørge for mine venner og familie (eller hvem jeg snakker med i øyeblikket) er klar over det. Det er en god idé å holde styr på samtalene dine, selv om det bare å lese den over et par måneder senere for å få et kick ut av det, eller bare for å ta en hyggelig tur ned memory lane. Den som er din grunn, håper jeg at denne artikkelen informert deg om akkurat hvordan å holde disse loggene, og disse minnene, går. Lykke til!