O2e

Hvordan bli kvitt et virus på datamaskinen din

Lei av å oppleve treg driftstid på datamaskinen

Lei av å oppleve treg driftstid på datamaskinen? Noen gang vært nysgjerrig på hvordan du fikk store filer eller "brukte filer" på den lokale disken? A "datavirus" er et program som kan stjele og infisere filer fra minnet på datamaskinen uten tillatelse eller kjennskap til eieren. De fleste virus blir ofte delt inn i grupper som: "malware" eller ondsinnet programvare, "adware" eller reklame programvare og "spyware" eller spion / overvåking programvare.

Hvordan bli kvitt et virus på datamaskinen din. Gå og gå din virusprogrammer produsentens hjemmeside.
Hvordan bli kvitt et virus på datamaskinen din. Gå og gå din virusprogrammer produsentens hjemmeside.

Hvis det viser seg at du har et virus, vil du ønsker å fjerne det fra datamaskinen:

  1. Gå til "Microsoft Update" innstillinger, og deretter installere de nyeste oppdateringene for datamaskinen din.
  2. Hvis du bruker antivirusprogramvare, kan du gå til produsentens hjemmeside, så oppdatere programvaren du bruker, og utføre en grundig skanning av datamaskinen. Hvis du ikke bruker noen antivirus-programvare, kan du prøve å abonnere på en tjeneste, deretter skanne datamaskinen umiddelbart.
  3. Sist men ikke minst, laste ned, installere og kjøre antivirusprogramvare som du kjøpte.

Hvis det ikke fungerer, er det et annet sett med trinn som kan følges:

Lei av å oppleve treg driftstid på datamaskinen. Arbeidet med en virus scanner er ikke å rengjøre.
Lei av å oppleve treg driftstid på datamaskinen. Arbeidet med en virus scanner er ikke å rengjøre.

  1. Gå og gå din virusprogrammer produsentens hjemmeside, og deretter installere verdifulle virus oppdateringer tilgjengelig der for å lastes ned. Prøv å skanne ved hjelp av virusprogrammer. Antivirusprogrammet kan ikke være i stand til å slette viruset, men det kan være identifiserbare, og kan bli skannet og renset samtidig.
  2. Søk på nettet etter informasjon om spesifikke virus ved å skrive inn navnet på viruset eller tilhørende fil inn i søkemotoren etterfulgt av ordet "malware", "adware", "spyware" eller "virus". For eksempel "macoy virus", "Jeg elsker deg virus" osv.
  3. Last ned og installer tilgjengelige oppdateringer, programvare eller programmer som kan hjelpe deg å fjerne virus. Etter noen instruksjoner som kan hjelpe deg med å finne eller slette viruset manuelt.
  4. Skann for siste gang, så sørg for at alle "malware", "adware" og "spyware" er identifisert og renset samtidig.

Arbeidet med en virus scanner er ikke å rengjøre

Arbeidet med en virus scanner er ikke å rengjøre, helbrede eller avslutte enhver påvente virus som kan infisere systemet. Dens formål er å oppdage skjulte "malware", "adware" og "spyware". Skannere er forskjellig fra antivirus-programvare, men hvis de er koordinert godt, er en skanner en forutsetning for antivirus programvare for å oppdage slike "malware", og rengjør den grundig.

Informasjonsinnhenting kan også hjelpe deg å unngå eller fjerne ulike typer virus på datamaskinen kan ha plukket opp fra Internett, fra USB-porter, fra kontakter eller annet elektronisk utstyr som kan bære et infisert program. Omformateringen er en av de siste løsninger, hvis du virkelig ønsker å fjerne virus som korrupte hver fil.