O2e

Hvordan bli medlem WMV - filer

En av teknologiens største bragd er bruk av datamaskiner

En av teknologiens største bragd er bruk av datamaskiner. I dagens moderne verden, datamaskiner er nå en grunnleggende nødvendighet som kan bæres rundt overalt. Det knytter folk sammen og bidrar til å gi endeløs kunnskap til sine brukere.

Filmer, TV-programmer og nyheter programmer du laster ned eller se på datamaskinen lagres i et bestemt format for video. En av disse formatene er Windows Media Video-format eller mer populært kjent som WMV. Dette videoformatet er eksklusivt for Microsoft og spesielt laget for Windows-operativsystemet. Fordi store videofiler er vanligvis brutt ned i mindre filer for lette i å laste opp eller sende e-post, oppstår det et behov for å delta i disse filene sammen for å bli sett på som en hele sekvensen. Flere WMV-filer er bundet sammen av video bli med programmer. En rekke merker er tilgjengelige for en liten avgift, men fri programvare (freeware) er også tilgjengelig for nedlasting fra Internett. Et program som kan utnyttes er Free Video Joiner. For å hjelpe deg gjennom prosessen, her er en kort guide på hvordan du kan bli WMV-filer:

Hvordan bli medlem WMV - filer. Forbered de nødvendige materialer.
Hvordan bli medlem WMV - filer. Forbered de nødvendige materialer.

  • Forbered de nødvendige materialer. For å bli med WMV-filer sammen, trenger du en datamaskin og tilgang til Internett. Sørg for å ha datamaskinen eller laptop riktig koblet for å unngå feil i den resulterende videofil.
  • Åpne programmets hjemmeside. Gjennom Internett og nettleseren, tilgang freevideojoiner.com . Se etter knappen for nedlasting og klikk på den. Følg de påfølgende instruksjonene og lagre den på datamaskinen din. Når nedlastingen er fullført, dobbeltklikker du programmet for å installere den.
  • Starte programmet. På skrivebordet, dobbeltklikk på nye programmet ikonet for å starte den. Følg de påfølgende instruksjonene for å begynne å bruke det.
  • Legg til og velg WMV-filer du ønsker å delta sammen. På den øvre halvdelen av programvinduet, vil du se en plass hvor de filene du ønsker å delta vil vises etter at du har valgt den. Umiddelbart under det er "Add" og "Fjern" knappene. Klikk på "Add" for å legge filene du ønsker å delta sammen. Det vil be deg om å velge mappen hvor disse filene er lagret. I tilfelle du gjør en feil, klikker du bare på "Fjern" for å fjerne filen fra listen.
  • Velg hvor den kombinerte filen skal lagres. Under "Legg til" og "Fjern" knappene er en plass for output-mappen eller hvor du ønsker å lagre den nylig sammenslåtte filen. Klikk på "Velg" og velg målmappen der du vil lagre den nye filen.
  • Velg en output format. Du får en sjanse til å velge hvilken utgang format du trenger. I boksen til venstre nedre delen, velg din preferanse. Du kan velge å ha den nye filen forbli i WMV-format, men du kan også konvertere den til en annen type.
  • Klikk på "bli med." Klikk på "Bli med" for å starte påmeldingsprosessen. Det vil ta noen minutter å lykkes bli filene.
  • Vis din nye filen. Når en pop-up ser ut til å informere deg om den er ferdig, få tilgang til ny fil og spille den.


I en alder av teknologi

I en alder av teknologi, er det viktig å holde seg à jour med den siste utviklingen. Det gir en avenue for vanskelige oppgaver i det siste som skal gjøres i brøkdelen av et sekund timing. Den praktiske hjelper de fleste mennesker gjør mer og bli mer.