O2e

Hvordan bli URL med alle søkemotorer

Når du oppretter et nettsted målet ditt er å for folk å komme inn

Når du oppretter et nettsted målet ditt er å for folk å komme inn, lese, se, klikk, laste ned, samhandle, nyte og til slutt for å gå tilbake til nettstedet ditt, og selv anbefale det til andre. Det høres ut, fungerer og virker ganske enkelt nok å montere og oppnå. Men den virkelige utfordringen er selve mediet - Internett. Internett er et enormt landskap som det gir deg tilgang til millioner av potensielle besøkende, men også huser millioner av andre konkurrenter for nettstedets besøkende.

Det er derfor det er nesten tusen måter å markedsføre nettstedet ditt slik at framtidig besøkende ikke vil vandre og gå direkte til nettstedet ditt. Det er online annonsering, nettsamfunn linken og bloggen kors forfremmelse. Men en av de mest effektive måter å drive besøkende til nettstedet ditt er ved å legge inn URL i søkemotorene. Så her er noen tips om hvordan du kan liste alle nettadressene med alle søkemotorer.

  • Pre-søk og erobre. Begynner dette prosjektet ikke skjer umiddelbart. Det er ikke så vanskelig, men likevel bør du forberede det. Begynn med å samle linker. Sørg for at du har dem organisert slik at du vil være i stand til å føre dem opp i søkemotorer på en ryddig måte. Dernest må datamaskinen være i god kjører tilstand. En ødelagt datamaskin vil gjøre hele prosessen tregere og mye komplisert. Til slutt, sørg for at du har en god Internett-tilkobling. Dette vil bidra til å liste opp URL raskere og smidigere. En unse av preparatet vil gi deg tonnevis av bekvemmelighet.
  • Freebies for URL babyer. En måte å sørge for at du listen nettadressen er vellykket å pådra så lite kostnader som mulig. Så se gratis nettsteder for å hjelpe deg ut. Disse gratis nettsteder bør gi deg muligheten til å liste din URL til mer enn én søkemotor på en gang. Et godt eksempel er å sende inn Express. Dette nettstedet sender nettadressen du har til mer enn 30 forskjellige søkemotorer.
  • Shell ut til å bli utsolgt. Fangsten til gratis søkemotor plasseringer er begrenset innleveringer. Hvis du mener dette er å begrense suksessen til nettstedet ditt så du bør gå for nettsteder som ber deg å betale for en premie. Ta for eksempel Mega Web Kampanjer. Du må betale 29 $ i bytte for URL innsendte tusenvis av søkemotorer. Dette er den type tjeneste du vil ikke komme ut av gratis nettsteder.
  • Manuelt arbeid FTW. Ordtaket ikke sende en gutt å gjøre en manns jobb fortsatt gjelder selv i oppføringen URL i søkemotorene. Så når du føler at oversikten nettsteder, gratis eller betalt, kan ikke gjøre jobben for deg, er det på tide at du listen din URL manuelt. Dette vil ta tid. Men det gir deg ro i sjelen når det gjelder å oppføringen din URL. De grunnleggende trinnene for å gjøre dette er å gå til søkemotoren, som Yahoo, og gjøre bruk av deres underkastelse verktøy å ha nettadressen oppført.


Ikke la din innsats i å skape en god nettside gå til avfall

Hvordan bli URL med alle søkemotorer. Freebies for URL babyer.
Hvordan bli URL med alle søkemotorer. Freebies for URL babyer.

Ikke la din innsats i å skape en god nettside gå til avfall. Kontroller at de besøkende se deg i deres favoritt søkemotor. Liste nettadressen nå.