O2e

Hvordan brenne en cd fra musikk lastet ned fra Rhapsody

Rhapsody er et nettbasert program som gjør at alle typer folk til å kjøpe og laste ned musikk fra sine favorittartister og lagre det på sine datamaskiner i MP3-format, som er standard digitalt format for musikk i dag. Nå, når du velger, kjøpe og laste ned musikken du ønsker av Rhapsody, kan det være lurt å brenne valget på CD slik at du tar den med deg over og spille den på en standard CD-spiller. Du kan også spille den i bilstereoen via den innebygde CD-spilleren der. Hvis du er ivrig på å gjøre dette, så her er noen trinn for deg å brenne musikken du laster ned fra Rhapsody på en tom CD.

  • Last ned og installer rhapsody. Hvis du ikke har denne fantastiske program på datamaskinen ennå, så du mangler mye i form av tilgang til digital musikk. Dette anses å være essene når det gjelder å kjøpe og laste ned musikk på nettet. Å gjøre det, gå rhapsody.com og laste ned programmet. De tilbyr det på en 14-dagers prøveversjon program. Etter rettssaken, vil du bli bedt om å abonnere for å fortsette å bruke det. Det vil koste deg 10€ 0,99 for å opprettholde abonnementet som lar deg lytte til musikk gratis, og hvis du liker det du hører, kan kjøpe og laste ned sangen ut av det. Last ned gratis prøveversjonen og installere programmet.
  • Kjør programmet og søk etter musikk. Så snart installasjonen er fullført, finner du snarveien og dobbeltklikk på den for at den skal kjøre. Så snart Rhapsody er online, du åpenbart trenger å koble datamaskinen til Internett på dette punktet, begynner å bruke søkeverktøy for å finne den sangen du ønsker. Lytt til sangen, og hvis du liker det, laste det ned. Så snart du har en fin spilleliste å brenne, kan du nå fortsette med brennende prosessen.
  • Brenne den. Å starte brenningen, må du først sette inn en tom CD-R. Når det er i og har blitt oppdaget ved Rhapsody, navigere programvaren før du kommer til "My Library". For å gjøre dette, klikk på "Kilder"-kategorien. I "My Library"-vinduet, vil du se alle de nedlastede musikk på datamaskinen din. På dette punktet, vil du ønsker å velge den musikken du ønsker å brenne. For å gjøre dette, klikk på hvert spor du vil inkludere brent på CD mens du trykker på "Ctrl"-tasten på tastaturet. Så snart alle de ønskede sporene er fremhevet, drar hele spillelisten til "Brenn en CD" knappen. Dette vil vise alle sporene for brenning. Å starte brenningen, klikker du bare på "Start Burn"-knappen.

Hvis du er bekymret for å konvertere MP3 til CD format

Hvordan brenne en cd fra musikk lastet ned fra rhapsody. Last ned og installer rhapsody.
Hvordan brenne en cd fra musikk lastet ned fra rhapsody. Last ned og installer rhapsody.

Hvis du er bekymret for å konvertere MP3 til CD format, bør du vite at Rhapsody vil automatisk gjøre dette for deg. Videre brenne en lyd-CD gjennom Rhapsody er ganske rask. Faktisk noen mennesker vurdere sin forbrenning å være den raskeste blant de andre topp brenner programvare merkevarer. Så nå som du vet hvor enkelt det er å brenne en CD ved hjelp av Rhapsody, laste ned programvaren nå og begynne å bygge det digitale musikkbiblioteket ditt.