O2e

Hvordan brenne en DVD av en itunes spilleliste

Hvis du finner deg selv overbelastet med spillelister, og du er plutselig overveldet av trangen til å brenne dem for back up, så du er heldig fordi iTunes kan hjelpe deg med det! Følg disse trinnene for å brenne en DVD av en spilleliste i iTunes:

Hvordan brenne en DVD av en itunes spilleliste. Velg itunes-spilleliste som du vil brenne.
Hvordan brenne en DVD av en itunes spilleliste. Velg itunes-spilleliste som du vil brenne.

  1. Velg iTunes-spilleliste som du vil brenne. Åpne iTunes på datamaskinen, og klikk deretter på spillelisten som du vil brenne. Hvis du ønsker å opprette en ny en, gå til Fil-menyen, velg "Ny spilleliste ', og bare dra og slippe sanger fra biblioteket til spillelisten. Du kan også endre rekkefølgen på sangene på spillelisten ved å klikke og dra den dit du vil ha det plassert.
  2. Velg riktig brenne innstilling. Når du er ferdig med å organisere musikken spilleliste, setter du tom DVD i stasjonen, klikk på 'Burn Disc-knappen nederst i iTunes-vinduet og' Burn Innstillinger-vinduet vises på skjermen. Du blir presentert med tre alternativer: (1) Audio CD som vil produsere en CD som kan spilles på alle CD-spiller, (2) MP3 CD som vil lagre sanger i MP3-format, slik at du kan brenne ca 150 sanger i CD , som også kan spilles av i en CD-spiller som leser MP3-format, og (3) Data-CD eller DVD som vil brenne alle sangene i spillelisten uansett hva filtypen er. I denne artikkelen vil vi velge alternativ tre som er det beste alternativet for å sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket fordi en DVD kan inneholde opptil tre ganger verd av lyd-CD. Sett et merke på 'Data-CD eller DVD', og klikk "Burn".
  3. Vent til iTunes for å fullføre den brennende økten. Den brennende fremgang vinduet vises i iTunes, og du må kanskje vente noen minutter for å være komplett. Sørg for å lukke andre aktive programmer på datamaskinen for å hjelpe i den brennende prosessen. Når det er gjort, vil du se en CD-ikonet vises i kildelisten i iTunes. Klikk på "Eject"-ikonet nederst til høyre i kildelisten.

Husk at DVD-brenning i iTunes vil brenne en sikkerhetskopi av spillelisten. Navnet på CD vil avhenge navnet på spillelisten så hvis du ønsker et annet navn, endre det før starten av den brennende prosessen. DVDen du har brent fungerer bare i datamaskiner med en DVD-stasjon.