O2e

Hvordan bruke aol trenere

I denne dagen og alder

I denne dagen og alder, kan praktisk talt alle få tilgang til informasjon på Internett. Dette utgjør tusenvis av søk på self-forbedring artikler om områder som personlig økonomi og helse og fitness. AOL-brukere spesielt, kan få enkel tilgang til disse selv-forbedring artikler skrevet av virkelige trenere gjennom AOL Coaches programmet. Og enda bedre, lar AOL Coaches programmet brukere kommuniserer med trenerne i en rekke måter. I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan å best bruke AOL Trenere å hjelpe deg i din daglige utfordringer.

  • Registrer deg for en konto med aol. AOL er både en Internett-leverandør og et medieselskap som tilbyr tusenvis av Internett-baserte tjenester til sine brukere. Du kan ha en AOL-konto hvis du er en aktuell klient av AOL for availing av deres internett-abonnementstjenester. Hvis ikke, så kan du bare registrere deg for en gratis medlemskap med AOL. For å gjøre dette, må du først logge deg på AOL offisielle side på www.aol.com. Deretter klikker du på den oransje Få gratis Mail knappen finnes på øverst til venstre på hovedsiden. Dermed bør henvise deg til en nettside hvor du må gi den nødvendige informasjon som navn og ønsket brukernavn og passord. Når dette er gjort å fylle ut de nødvendige feltene, klikker du bare på den grønne knappen Send til endelig opprette en gratis e-postkonto med AOL.
  • Søk etter selv-forbedring artikler om ulike områder av interesse. Åpne hovedsiden AOL gang. Deretter går du til katalogen delen funnet på kolonnen lengst til venstre. Gå over de oppførte områder av interesse i katalogen delen. Noen områder som er omfattet av AOL Coaches programmet er helse og kosthold, Daily Finance, og Jobs. Når du klikker på en kategori, vil du bli sendt til en side som viser alle av de utvalgte artiklene. Så sier du valgte helse og kosthold. Når du klikker på den, vil du bli sendt til AOL Health siden. Hvis du vil, kan du begrense søket ved å velge fra flere underkategorier vises rett under søkefeltet. Sier du valgte underkategorien Diet and Fitness. Bare direkte musepekeren til dette elementet for en meny for å dukke opp. Velg Eksperter link fra denne menyen til b til siden detaljering profiler av hver ekspert. Du kan deretter klikke på linken i hver artikkel å lese videre.
  • Velg å kommentere artikler. Du kan kommentere artikkelen skrevet av den valgte ekspert. Bare nøkkelen i kommentaren din i den medfølgende tekstfeltet og gi AOL brukernavn og passord for at det skal bli publisert. De fleste AOL eksperter vil legge inn sine svar på kommentaren tråden.

Hvordan bruke aol trenere. Registrer deg for en konto med aol.
Hvordan bruke aol trenere. Registrer deg for en konto med aol.

Et annet alternativ er å få tilgang til personlige nettsiden din valgte ekspert. For å gjøre dette, klikk på Eksperter kategorien en gang til rettes til profiler siden av disse liv trenere. Vises på hver profil skal være coach er link til hans eller hennes personlige nettside. Der kan sende ham en e-postmelding med informasjon om dine spørsmål via koblingen Kontakt oss.