O2e

Hvordan bruke basecamp å samarbeide om arbeidsprosjekter

Prosjektledelse krever mye planlegging og organisering

Prosjektledelse krever mye planlegging og organisering. Det er spesielt vanskelig å jobbe med mange mennesker som tilgjengelighet tidsplaner variere. Du er alltid bundet til å glemme viktige oppgaver hvis de ikke blir notert ned, og hvis tiden din er litt ute av klask.

Imidlertid gir Internett alltid løsninger på mange av våre problemer, selv dette spesielt. En av programvare som kan hjelpe deg i prosjektledelse er BaseCamp basecamphq.com . Det er en web-applikasjon som grupper kan bruke til å organisere og samarbeide. Med hjelp av dette, vil dine oppgaver være mer organisert, og du vil være i stand til å holde seg oppdatert med alle endringer som er gjort. Her er noen retningslinjer for hvordan å gjøre bruk av BaseCamp for å hjelpe deg å arbeide og kommunisere med andre for å få prosjektene gjort.

Hvordan bruke basecamp å samarbeide om arbeidsprosjekter. Gå til BaseCamp offisielle nettsted.
Hvordan bruke basecamp å samarbeide om arbeidsprosjekter. Gå til BaseCamp offisielle nettsted.

  • Gå til BaseCamp offisielle nettsted. På hjemmesiden, bla nedover til du kommer nesten nederst på siden. Du vil finne en link som vil lede deg til den 30-dagers prøveversjon av programvaren. Registrer deg for dette og laste den ned. Det kan være lurt å bruke prøveversjonen først, slik at du kan finne ut om dette virkelig gjør arbeidet med flere folk mer productive.On samme side som tilbyr en gratis prøveversjon, er prislisten for alle sine andre tilbud også skrevet der. Du er ikke forpliktet til å signere en langsiktig kontrakt, men bare for å signere på en månedlig basis. I tillegg har du også valget mellom å registrere deg for en gratis plan der du kan lage ett prosjekt med et ubegrenset antall brukere.
  • Klikk på "Sign Up"-knappen på hvilken plan du velger på prislisten. Det vil umiddelbart henvise deg til et registreringsskjema. Fyll ut nødvendig informasjon. Når du har gjort dette, klikker du på "Opprett konto"-knappen nederst på siden.
  • Etter vellykket opprettet kontoen, vil du umiddelbart bli ført til log-in side. Logg inn for å kunne gjøre bruk av funksjonene i BaseCamp. Start med å klikke på "create prosjektet" knappen. Skriver i et eksklusivt navn for denne bestemte prosjektet. Med denne programvaren, vil du også være i stand til å begrense dine kunder får tilgang til prosjektene du har opprettet. Du kan bestemme hvilke du vil de skal vise i full detalj. Alt du trenger å gjøre er å velge fra noen av alternativene.
  • Hvis du tror du trenger en demonstrasjon på hvordan å få dette i gang, se den innledende video som også er tilgjengelig på nettstedet.
  • Klikk på "meldinger" linken funnet på den øverste delen av nettsiden hvis du ønsker å legge inn noen meldinger for hele gruppen til å vise. Du kan også skrive en oppgave liste med bruk av denne programvaren. Du kan tilordne hver oppgave til hvilken deltaker du velger.
  • Klikk på "milepæler" linken for å bli oppdatert på hvilke oppgaver skal være ferdig så snart som mulig.
  • En annen funksjon i BaseCamp er at du kan dele dine ideer med dine medarbeidere når du arbeider med et prosjekt ved å klikke på "writeboards"-linken. Den "chat"-linken vil også gi deg muligheten til å kommunisere og diskutere prosjektet med andre på sanntid.

BaseCamp er svært brukervennlig og dens funksjoner vil absolutt hjelpe deg i å bo organisert. Føl deg fri til å surfe rundt på nettstedet for å gjøre deg kjent med hva denne programvaren har å tilby.