O2e

Hvordan bruke Craigslist trygt

Craigslist er et nyttig nettsted for jobben jegere. Arbeidsgivere legge karrieremuligheter og tjenester som tilbys på nettstedet for lokale og internasjonale arbeidstakere. Det er jobbtilbud for in-bosatt og arbeidet hjemme jobber. Nettstedet er også en vei å selge og kjøpe produkter. Men må det tas forholdsregler for å unngå svindel. Nedenfor er guider om hvordan du bruker Craigslist trygt:

  • Registrer deg for en ny e-post. Bruk en egen e-post for å søke jobb på nett. Det er dataprogrammer som hackere bruker for å få informasjon fra folk. Satt Craigslist å videresende meldinger til din vanlige e-postkonto for bekvemmelighet.
  • Ikke send CV til ukjente kilder. Sjekke bakgrunnen potensielle arbeidsgivere. Noen arbeidsgivere post linkene så interesserte søkere kan sjekke dem. Hvis de ikke har en, ber for sine lenker. Du har privilegium å fjerne personlig informasjon når du søker på nettet hvis det er en risiko. I stedet skrive en forretningsplan og følgebrev ber om en nettside link og kontakt tall for jobben verifisering. Fortell dine bekymringer til selskapet så tidlig som mulig. Ikke bekymre deg fordi det er forståelig.
  • Ikke godta personlige sjekker i å selge varer på Craigslist. Smidde sjekker er frodig i online auksjon og selge nettsteder. I stedet be om kasserers sjekk, kontanter eller postanvisning. Hvis du har andre nettauksjoner som eBay og deretter sende linker til den interesserte kjøperen slik at han kan sjekke omdømmet til din online business. Gjør måter å følge forhandlingene. Selgere vil komme tilbake hvis du gjør gode forretninger. Det er bedre å ha flere auksjonssider hvis du har en Internett-bedrift. Bare bruke Craigslist som en forlengelse.
  • Vær forsiktig når du gir kontakt tall. I stedet får en rimelig eller gratis VOIP nummer via Skype eller andre tjenester. Fortelle kundene at du også kan kommunisere gjennom instant messaging programmer som Yahoo Messenger. Nettsamfunn som Multiply og Facebook er også effektive veier for kommunikasjon. De fleste nettsamfunn i dag har integrert chat og selv konferanse chat for enkel forretningstransaksjoner.
  • Alltid granske utleie og romkamerat annonser. Dette er viktig spesielt hvis en annonse høres så godt å være ekte. I å finne annonser, finne de mest oppdaterte. Sjekk adressen og spørre venner i nærheten av stedet for informasjon. Ha en komparativ analyse og vurdere om annonsen er ekte.
  • Gjør sikkerhetstiltak når du setter opp møter. Sette opp en møteplass der enten du eller kjøperen er komfortabel. Ha noen komme med deg eller fortelle kjøperen å bringe noen sammen for komfort henne. Også møte opp på et offentlig sted og ikke i huset til kjøperen eller ikke i huset.
  • Bruk alltid magefølelsen din. Lage unnskyldninger hvis du er fanget i en situasjon der du ikke kan trekke seg fra en forhandling. Det er bedre enn å sette pengene dine, innsats og ditt liv i fare.
  • Være forsvarlig. Gjennom erfaring, vil du få ferdigheter i å lage innsikt om en persons online personlighet. Men ikke unnlate å spørre fakta som bakgrunnsinformasjon. Gjennom dette kan du avgjøre om personen har en utmerket online kjøpe eller selge posten.


Craigslist har mye å tilby til entreprenører

Hvordan bruke craigslist trygt. Registrer deg for en ny e-post.
Hvordan bruke craigslist trygt. Registrer deg for en ny e-post.

Craigslist har mye å tilby til entreprenører, arbeidsgivere og jobbsøkere. Med sikkerhetstiltak, kan du optimalisere fordelene som tilbys av nettstedet. Tar sikte på å bygge ditt omdømme hvis du er en selger. Vær forsiktig med å gi ut informasjon hvis du er en arbeidsgiver og arbeidssøker.