O2e

Hvordan bruke din Twitter - konto for å donere til veldedighet

Twitter er et nettsamfunn der du kan følge tweets av alle fra venner, familie, kolleger og til og med kjendiser. Der kan du legge inn noe under solen. Det er ingen grense for hva du kan "tweet" - det er en "post" i Facebook. Veldedige organisasjoner florerer i Twitter, og du kan donere selv uten å gi ut dine egne penger. Twollars er en myk valuta i Twitter, betyr det ikke har noen reell verdi inntil bedrifter matche Twollars å bli hard valuta som vil bli donert til veldedige organisasjoner. Ikke bare vil du bli oppdatert med dine etterfølgeres tweets, men du får også å utvide hjelpende hånd til de veldedige organisasjoner som hjelper trengende mennesker. Les videre for å lære mer om hvordan du bruker Twollars i Twitter-kontoen til å donere til veldedighet.

  • Sett opp en Twitter-konto. Hvis du er ny på tweeting, må du først opprette din egen konto for å donere til veldedige organisasjoner som er reklame i Twitter. Bare registrere deg og du kan begynne å gjøre dine innsamling. Å ha og opprettholde en Twitter-konto er helt gratis. Hvis du allerede har en, trenger du bare å logge deg på kontoen din og søk etter din foretrukne veldedige formål.
  • Bla for hjelpeorganisasjoner som er på twitter. På høyre side av kontoen hjemmeside, klikk på Bla Interesser kategorien og alternativene vil bli lagt ut på deg som musikk, bøker, mote, Charity, osv. Klikk på Charity kategorien. Forslag til veldedige organisasjoner vil bli oppført. Velg så mange du ønsker og klikk Følg på hver veldedighet.
  • Begynne tweeting ved hjelp twollars. For brukere som ønsker å bruke Twollars, vil du bli gitt femti Twollars at du kan donere til veldedige organisasjoner. Lage en tweet som angir hvor mange Twollars du ønsker å donere til din valgte veldedighet. Angi navnet på veldedighet på tweeten.
  • Systemet vil telle den twollars donert. Administratorene av Twollars vil da telleapparat donasjoner på hver veldedighet og den totale mengden av Twollars donert av deg og andre brukere vil bli matchet av bedrifter som vil donere hard valuta. Du trenger ikke å gi ut kontanter til å donere. Virksomhetene vil gjøre det for deg. Alt du trenger å gjøre er å støtte veldedige organisasjoner, slik at de vil være de gitte gaver til.
  • Du kan donere alle femti twollars på en enkelt veldedighet. Eller enda bedre, kan du dele de femti Twollars til alle veldedige du ønsker å donere til. Du kan også dele dine Twollars med andre Twitter-brukere og de donere dem til sine utvalgte veldedige organisasjoner. Men de kan ikke innkassere sine Twollars hvis de ikke er legitime non-profit organisasjoner. Bare legit non-profit organisasjoner kan kontanter i donasjon. De får donasjoner via PayPal.


Når du bestemmer hvor veldedighet eller hjelpeorganisasjoner å donere til

Hvordan bruke din twitter - konto for å donere til veldedighet. Sett opp en twitter-konto.
Hvordan bruke din twitter - konto for å donere til veldedighet. Sett opp en twitter-konto.

Når du bestemmer hvor veldedighet eller hjelpeorganisasjoner å donere til, er det tilrådelig å sjekke hver veldedighet bakgrunn først. På denne måten kan du være sikker på at veldedighet er legitim og ikke en scam. Internett er et sted hvor svindlere florerer, og de vil gjøre noe for å dra nytte av gode sjeler som deg som donere til veldedighet. For å være sikker, donere bare til veldedige organisasjoner som allerede har bygget et rykte for dem, som Make-A-Wish Foundation og andre legitime veldedighetsorganisasjoner.