O2e

Hvordan bruke dual - dataskjermer

Ved første øyekast kan se på dem som bruker dual-dataskjermer lage en grøsser ved tanken på hvor komplisert det ville være å være, med to skjermer på en gang og prøver å være produktiv om det. Men i sannhet, er det nesten ikke forskjellig fra å minimere en viss vindu slik at du kan maksimere en annen og ta en titt. Den eneste forskjellen er at med dual-dataskjermer kan du se dem både på egen fritid. Faktisk i visse situasjoner, har to skjermer bidrar til å øke produktiviteten i enhver arbeidstaker enormt, spesielt hvis det skjer for å være noen som arbeider med et dokument, samt å se på andre sider for referanser. Bare forestille-ikke mer konstant minimere og maksimere vinduer. Du vil være i stand til å se på alt du trenger for å se og komme tilbake til arbeid i bare et halvt sekund.

Men selv med det som er nevnt ovenfor, er alle som ikke har brukt to dataskjermer å arbeide før sannsynlig at du trenger mer overbevisende. Det er sikkert annerledes fra å bruke en enkelt skjerm, og denne artikkelen vil bidra til å gi det grunnleggende for å bruke to dataskjermer slik at du kan føle deg komfortabel med å bruke dem uansett hva, enten på jobb eller bare slappe av hjemme. Når du har fått teken på å bruke to skjermer, vil du aldri vil gå tilbake til å bruke bare ett igjen, så hvis du er interessert i å finne ut hvordan å gjøre god bruk av to dataskjermer koblet til den samme datamaskinen, kan du lese på til den enkle serie trinn lagt ut nedenfor:

  • Før du begynner, må du huske at du ikke skal bruke begge skjermene likt. Det er fortsatt en skjerm som vil bli vurdert primærskjerm. Det er her at du vil gjøre alt du arbeider. Den sekundære skjermen er den du skal bruke om vinduer som du må åpne. Du trenger for å holde dette i bakhodet fordi prøver å bruke begge samtidig vil bare ende opp i at du får cross-eyed.
  • Øvre høyre side av hovedskjermen vil være hva du skal bruke for å plassere vinduer på den sekundære skjermen. Alt du trenger å gjøre er å klikke på boksen ligger der, og du vil være i stand til å dra uansett hva du liker fra din primære skjerm til den sekundære skjermen. Vanligvis ville den sekundære skjermen har vinduer som ikke har prioritet, men du fortsatt trenger å maksimere det bare i tilfelle. Disse vil inkludere sider som du bruker som referanse, påminnelser samt andre ting.
  • Når du har dratt vinduene til den sekundære skjermen, kan du bruke den primære skjermen for å minimere eller maksimere vinduer på den andre skjermen på vilje. Du kan gjøre dette ved å dobbeltklikke på ikonet for vinduene du har satt i den andre skjermen. Dette vil maksimere dem uten å måtte dra lenger vinduer, en veldig nyttig ting å ha.


Hvordan bruke dual - dataskjermer. Øvre høyre side av hovedskjermen vil være hva du skal bruke for å plassere vinduer på den sekundære skjermen.
Hvordan bruke dual - dataskjermer. Øvre høyre side av hovedskjermen vil være hva du skal bruke for å plassere vinduer på den sekundære skjermen.

Annet enn tipsene ovenfor, kan du eksperimentere på egen hånd for å finne ut hva slags layout er best for deg og ditt arbeid. Det er rett og slett anbefalt å ha alle viktige programmer eller dokumenter åpne i din primære skjerm, og alt annet åpne i den andre skjermen.