O2e

Hvordan bruke DVDFab Platinum

Med dagens boom av så mange forskjellige typer av video og musikk-spillere der ute (både i programvare så vel som i hardware), har det blitt mer og mer tydelig at det å vite hva slags filformat er nødvendig for en bestemt enhet er svært viktig hvis du kommer til å nyte mer enn én spiller. Noen vil kanskje si at det er nødvendig for at det skal være så mange slags filtyper som trenger masse forskjellige typer spillere å åpne, men alle som ikke har midler til å alltid være å kjøpe nye typer spillere vil si at ting har bli unødvendig komplisert. Uansett, en viss håndfull mennesker har tatt på seg å gjøre ting enklere for dem som mangler erfaring og utviklet visse typer programvare som kan konvertere videoer i filtypen folk ønsker å bruke.

Men selv da ting kan bli komplisert for vanlige brukere

Men selv da ting kan bli komplisert for vanlige brukere. Det er vanskelig å vite til tider som filen vil fungere for hvilken spiller-så det finnes programmer der ute som er enda enklere å bruke. En slik viktig del av programvare ville være DVDFab Platinum. Dette programmet, som alle andre konvertering programvare der ute, kan endre videoer fra én fil til en annen, men det gjør det på en forenklet måte. Denne artikkelen gjør det enda enklere ved å tilby en rekke trinn, som du kan følge, slik at du effektivt kan bruke DVDFab Platinum-bare holde lesing for å finne trinnene nedenfor:

  • Start opp DVDFab platina og sørg for at du har en DVD som de kan bruke som en kilde for å starte konverteringen. Du kan også velge å bruke DVD i stasjonen hvis du allerede hadde kopiert en av dine DVD til harddisken på et tidligere tidspunkt. The 'Target' (en gang DVDFab har funnet sin kilde) alternativet inneholder stedet der programmet vil sende dine konverterte filmfiler. Hvis du ønsker å brenne en fil, så må du sette inn en tom DVD i brenneren og har kilden som en bildefil på harddisken din.
  • Det finnes ulike moduser å velge mellom med DVDFab. 'DVD til DVD' vil spare en eksakt kopi. Dette er vanligvis brukes når du skal brenne en DVD, og ​​det er valg der fortsatt, som du kan velge om du vil ha hele filmen i én fil eller å ha det kuttet opp i ulike seksjoner (for de som vil bruke en CD ). Hvis du ønsker å åpne filmen i en mobil gadget, så bare velg 'DVD til Mobile "og hvilken type enhet du bruker.
  • Kompresjon vil gjøre filen mindre, men kan ødelegge kvaliteten. Men visse typer filmer som ikke er for lange kan dra nytte komprimering, så hvis det er tilfelle, 'DVD5' (fra størrelsen velgeren) vil være nok. Hvis du ikke ønsker noen form for komprimering, velg deretter "DVD9 'for den perfekte kopi.


Når du har valgt alle dine preferanser

Hvordan bruke dvdfab platinum. Start opp dvdfab platina og sørg for at du har en DVD som de kan bruke som en kilde for å starte konverteringen.
Hvordan bruke dvdfab platinum. Start opp dvdfab platina og sørg for at du har en DVD som de kan bruke som en kilde for å starte konverteringen.

Når du har valgt alle dine preferanser, bare trykke "Start". Dette vil starte konverteringsprosessen. Etter at det er bare et spørsmål om tid før du har din nye film type.