O2e

Hvordan bruke DVDx å rippe en DVD

Folk liker å sikkerhetskopiere sine favoritt DVD-filmer bare i tilfelle DVD selv blir skadet eller tapt. Sikkerhetskopiering DVD-filer kan også bidra til å holde DVD-plate i perfekt stand siden du vil spille av filmen for det meste fra harddisken eller bærbar medieenhet. Men du må konvertere DVD-filer til et annet format, så det vil komprimere filen og det vil ikke ta opp for mye plass, spesielt på bærbare medieenheter, der plassen er begrenset. Det er DVD backup-programvare som vil gjøre deg i stand til å konvertere DVD-videofiler til høy videokvalitet formater som AVI eller MPG. DVDx er trolig en av de mest populære DVD backup-programvare, bortsett fra høy kvalitet programvaren koder filer raskere enn andre backup-programvare. Programvaren er gratis å laste ned på sin hjemmeside og andre ulike nettsteder som deler programvare for nedlasting. Å konvertere DVD-filer til en AVI eller MPG-fil ved hjelp av DVDx følge trinnene nedenfor.

1. Last ned DVDx programvare.

Hvordan bruke dvdx å rippe en DVD. Last ned dvdx programvare.
Hvordan bruke dvdx å rippe en DVD. Last ned dvdx programvare.

Finn den DVDx nedlasting av programvare på internett og laste den ned til din datamaskin. Lagre programvarefilen der det er godt synlig som skrivebordet ditt. Du må kanskje trekke programvaren hvis den er pakket, så pakk og pakke den til skrivebordet ditt.

2. Installer DVDx programvare.

Klikk på DVDx filen og følg instruksjonene for å installere programvaren på datamaskinen.

3. Kjør DVDx programmet.

Gå til fil-menyen og velg destination. Installer dvdx programvare.
Gå til fil-menyen og velg destination. Installer dvdx programvare.

Når installasjonen er ferdig, kjører programmet.

4. Finn DVD-filer.

Når DVDx grensesnittet vises Bruk Fil-menyen for å åpne og finne DVD-filer. Du har kanskje reddet DVD-filer på datamaskinen tidligere, så om DVD-filer er i DVD-ROM eller harddisk må du finne VTS.IFO filen. Når du har funnet den og valgt det, blir det videokilden. Inngangsinnstillingene vinduet vil nå vises automatisk.

5. Sjekk inn innstillinger.

Sjekk om det er et lydspor vises i lyddelen. Du kan la standardinnstillingene som er, men være sikker på at det er en hake på Audio / Video synkronisering, og klikk deretter på OK.

6. Konfigurere innstillinger på utdata-panelet.

Gå til Innstillinger-menyen på verktøylinjen øverst, velge og åpne Output Settings panelet. Du kan nå velge videoutgangsformatet, enten AVI eller MPG. Konfigurere video-oppløsning, lydkvalitet og video codec til bruk. Når du er ferdig med å konfigurere innstillingene, klikker du på Bruk nederst.

7. Velg målmappe og starte koding.

Gå til fil-menyen og velg Destination

Gå til fil-menyen og velg Destination. Bla hvor du ønsker å lagre filmfil til klikk deretter på Lagre deretter OK. Nederst i høyre side av DVDx grensesnittet er en innspillingsknappen. En liten rød sirkel er på posten knappen, klikk på den for å starte koding DVD-fil.

Etter kodingen er ferdig, sjekk om du har den ønskede effekt. Hvis alt er bra, kan du nå slette DVD-fil lagret på harddisken for å skape mer plass.