O2e

Hvordan bruke ekstern bistand i windows live messenger

Visste du at du faktisk kan få hjelp av en venn til å feilsøke problemer med datamaskinen, selv om han er miles away? Dette gjøres gjennom noe så grunnleggende som Windows Live Messenger, og gjennom sin fjernhjelp. Her er noen av de retningslinjer huske hvis du ønsker å bruke fjerne bistand i Windows Live Messenger.

 • Ha en konto hos windows live messenger Det er veldig enkelt å åpne en konto,. Bare gå til Windows live messenger nettstedet , klikk på alternativet "Hjem" på øvre venstre hjørne av skjermen, og velg Get "startet. " Klikk på den blå boksen som sier "Registrer deg nå - det er gratis!" og følg instruksjonene for å lage din egen konto. Du må opprette en hotmail-adresse, viser en alternativ e-postadresse, og opprette et passord.

  Hvordan bruke ekstern bistand i windows live messenger. Ha en konto hos windows live messenger.
  Hvordan bruke ekstern bistand i windows live messenger. Ha en konto hos windows live messenger.

  Etter at du har opprettet en Messenger-konto, er neste steg å laste ned Windows Live Essentials-program slik at du kan installere IM-funksjonen på din PC eller laptop. Når du har lastet ned og installert dette programmet, invitere venner til å være din kontakt, må du vente for dem å godkjenne forespørselen din før du kan begynne å chatte med dem.

 • Åpne et samtalevindu. Gjør dette ved å bla gjennom listen over kontakter og klikke på navnet til vennen du vil få hjelp fra. Definitivt, bør han være tilkoblet før han kan gi deg fjernhjelp. Når du har kontaktet din venn, kan det være lurt å skrive til ham først detaljene for problemet ditt, slik at han ville være bedre forberedt på å hjelpe deg ut.
 • Vise menyen. Klikk på øvre høyre hjørne av menylinjen, og holder musen på "Handlinger". En ny boks vil vises ett av alternativene i denne boksen vil være "Forespørsel Fjernhjelp." Når du klikker på dette alternativet, vil din venn samtidig motta en invitasjon til å bruke ekstern bistand på din PC eller laptop. Instruere ham til å akseptere denne invitasjonen.

  Når vennen din godtar invitasjonen, vil du motta en bekreftelse. Denne bekreftelsen vil spørre deg om det er greit for din venn å se skjermen din. Velg ja.

 • Vet hva du kan forvente når din venn har fått ekstern bistand tilgang over din PC, vil han være i stand til å vise innholdet i skjermen;. Han vil ikke ha kontroll over det, i utgangspunktet, though. Hvis du ønsker å gi ham muligheten til å styre PCen, instruere ham til å trykke på "Request Control", som er ett av alternativene på den øverste delen av skjermen. Du vil motta en melding om en slik anmodning, klikk på "ja" og din venn vil ha kontroll over skrivebordet.
 • Vet hvordan å avslutte Fjernhjelp Det er lett å stoppe denne funksjonen:. Klikker du bare på "koble fra" eller lukke samtalevinduet.


Det du har det

Det du har det! Dette er de veldig enkle trinn for å bruke fjern bistand i Windows Live Messenger. Dette er virkelig en kjekk funksjon, spesielt hvis du har en venn som er virkelig hendig med datamaskiner og hvem du trenger for teknisk assistanse nå og da. Dette kan også komme til nytte hvis du bare ønsker å dele litt info, for eksempel hvis du har en venn som ønsker å vise Facebook-sider. Bare være veldig forsiktig med å bruke ekstern bistand bare med venner som du virkelig kan stole på! Lykke til og håper dette hjalp!